Τοπικά

ΜΟΥΖΑΚΙ: Βρέθηκε η σορός της 43χρονης φαρμακοποιού

Στην 43χρονη φαρμακοποιό που αγνοείτο από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν ο “Ιανός” έπληξε την περιοχή της Θεσσαλίας ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στη γέφυρα Μαγουλίτσας στον δήμο Μουζακίου Καρδίτσας. Το πτώμα εντόπισε σκύλος της ΕΜΑΚ μέσα στη λάσπη στις όχθες του ποταμού Πάμισου.

Το αυτοκίνητο της 43χρονης είχε εντοπιστεί το πρωί του περασμένου Σαββάτου στη θέση Παλαιά Σφαγεία στο Μουζάκι.

Το χρονικό του εντοπισμού και της ανάσυρσης

Ανασύρθηκε από την πυροσβεστική η σορός της γυναίκας που εντοπίστηκε στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της ελληνικής αστυνομίας, πλησίον της γέφυρας που οδηγεί στον οικισμό Μαγουλίτσα, του δήμου Μουζακίου στην Καρδίτσα.

Εξ αρχής άπαντες υπέθεσαν ότι πρόκειται για την 43χρονη γυναίκα που αγνοούνταν μετά την κακοκαιρία που χτύπησε την περιοχή τις περασμένες ημέρες. Η φαρμακοποιός είχε παρασυρθεί από χείμαρρο στο Μουζάκι την ημέρα που χτύπησε την περιοχή η κακοκαιρία Ιανός.

Με δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους που είχαν σπεύσει επί τόπου, ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής στην περιοχή τόνισε ότι η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε μια συστάδα δέντρων και σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αναγνώρισης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πιθανολογείται πως πρόκειται για την 43χρονη γυναίκα που αγνοείτο, σημειώνοντας ότι στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετείχαν και άτομα από την οικογένεια της.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης