Ροή Τοπικά

“Μούφα” το ροζ σκάνδαλο στο Νοσοκομείο. Τι έδειξε η ΕΔΕ

Η αναφορά της Αστυνομίας, αλλά και οι καταθέσεις που ελήφθησαν κατά την ΕΔΕ διαψεύδουν κατηγορηματικά τις φήμες και τα δημοσιεύματα περί ροζ σκανδάλου στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η ΕΔΕ που διατάχθηκε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου καταδεικνύει πως δεν συνέβη ποτέ “ερωτική συνεύρεση” εργαζομένων στον τελευταίο όροφο του κτιρίου στις αρχές Ιουλίου και ουδέποτε “συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω και πάνω στην πράξη” από αστυνομικούς.  Η “είδηση” αναπαρήχθηκε έτσι, ελαφρά τη καρδία, ως γαργαλιστική προσβάλλοντας στο σύνολο ιατρικό και νοσηλευτικό του ιδρύματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Αστυνομία αναφέρει πως το επίμαχο βράδυ κλήθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων από εξωτερικούς φρουρούς οι οποίοι πρόσεχαν κρατούμενο των Φυλακών που νοσηλεύονταν εκεί. Οι εξωτερικοί φρουροί ανέφεραν θορύβους από τον πάνω όροφο και φοβήθηκαν απόπειρα απόδρασης. Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά της Αστυνομίας άντρες της Α.Δ. Τρικάλων έφτασαν στο σημείο, επιθεώρησαν τα δωμάτια των πάνω ορόφων, αλλά δεν βρήκαν και δεν διαπιστώθηκε τίποτα. Αποχώρησαν δε μισή ώρα αργότερα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης