Τοπικά

Μπορεί να υπάρξει… ζωή χωρίς τον Μιχαλάκη στα Τρίκαλα;

trikalavoice.gr

Είναι κάποια πράγματα στη ζωή μας που τα θεωρούμε δεδομένα, αλλά ο κίνδυνος να τα χάσουμε με ένα… παιχνίδι μιας άγνωστης μοίρας παραμένει πάντα μεγάλος.

 

Στα Τρίκαλα για παράδειγμα μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς αντιπεριφερειάρχη τον Χρήστο Μιχαλάκη;... Δύσκολο!… Υπάρχουν παιδιά που είναι… φοιτητές στα Πανεπιστήμια σήμερα που δεν έχουν ζήσει άλλη εμπειρία, είναι γυναίκες και άντρες που ήσαν νιές και νέοι και γέρασαν ακουμπώντας πάντα στη σιγουριά που εκείνος μας παρείχε ως αντιπεριφερειάρχης των όλων. Κι έτσι τον ψήφισαν ξανά 25.000 άνθρωποι δείχνοντάς του εμπιστοσύνη και για το μέλλον. Παρά τα όποια λάθη, παρά τις όποιες παραλείψεις, παρά τις όποιες διαφωνίες ο Μιχαλάκης ήταν εκεί για όλους. Τα 13 αυτά χρόνια έγραψε πραγματικά ιστορία και θέλει να εξακολουθήσει να γράφει και για την επόμενη 5ετία. Μπορεί να το πετύχει μόνο αν εκλεγεί ο Αγοραστός. 

Έγιναν δρόμοι τα προηγούμενα χρόνια, έγιναν γέφυρες, έγιναν μικροφράγματα, δόθηκαν λύσεις για αγρότες και κτηνοτρόφους, “ΑΝΑΣΑ” σε επιχειρηματίες, στήριξη στους πάντες, σε μικρό ή μεγάλο χωριό, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις. Μπορεί να υπάρξει ζωή χωρίς τον Μιχαλάκη, λοιπόν;… Οπότε για όσους τον αγάπησαν και τον πιστεύουν η ψήφος στον Αγοραστό την Κυριακή είναι μονόδρομος.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης