Τοπικά

Νέα έκρηξη κρουσμάτων στα Τρίκαλα. 278 το τελευταίο 24ωρο

trikalavoice.gr

Σε 24.308 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

 

Παράλληλα, σήμερα Τρίτη 1/2/2022, κατεγράφησαν 103 ακόμη θάνατοι.  Διασωληνωμένοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), νοσηλεύονται 563 ασθενείς.

Στα Τρίκαλα μετά από αρκετές μέρες ύφεσης παρατηρείται ραγδαία αύξηση στα κρούσματα, τα οποία έφτασαν τα 278 το τελευταίο 24ωρο!

 

Πιστοποιητικά εμβολιασμού: Εκπνέει η διορία για τρίτη δόση

Σημειώνεται επίσης ότι όσοι εμβολιάστηκαν πριν από επτά μήνες ή και περισσότερο διάστημα, θα έχουν διορία μιας εβδομάδας προκειμένου να κάνουν την αναμνηστική δόση του εμβολίου έναντι της Covid-19, εάν επιθυμούν να συνεχίσουν να έχουν τα προνόμια των εμβολιασμένων.

Από την επομένη της 7ης Φεβρουαρίου τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους θα λήξουν και δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως «διαβατήριο» πρόσβασης σε εσωτερικούς χώρους εστίασης και διασκέδασης.

Επιπλέον θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό μοριακό ή rapid test για να μπορούν να εισέλθουν σε καταστήματα λιανικής (εξαιρούνται τα καταστήματα τροφίμων).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης