Τοπικά

Νέα ανατροπή με τον καιρό. Δείτε τι έρχεται από βδομάδα

Ενώ μέχρι Τρίτη-Τετάρτη θα απολαμβάνουμε… μικρό καλοκαιράκι, ο καιρός αλλάζει απότομα αμέσως μετά.

Συγκεκριμένα, όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  και σύμφωνα με τα μακροπρόθεσμα στοιχεία του GFS βαθύ χαμηλό Βαρομετρικό θα επηρεάσει τη χώρα μας την Πέμπτη 3/10 και θα δώσει έντονες βροχές (τοπικός κίνδυνος πλημμυρών) έως και τις 4/10 ενώ θα σημειωθούν και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες (στη Θεσσαλία στα πεδινά η μέγιστη θερμοκρασία δεν θα ξεπερνά τις μεσημβρινές ώρες τους 20C ενώ στα ορεινά τα ξημερώματα του Σαββάτου η θερμοκρασία θα προσεγγίσει τους 0C – πιθανές χιονοπτώσεις πάνω από τα 2000m).

Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως έως και 7 Μποφόρ θα επικρατούν στη Θεσσαλία την Πέμπτη 3/10 από τις μεσημβρινές έως και τις βραδινές ώρες. Η τάση του καιρού έως και τα τέλη του πρώτου δεκαημέρου του Οκτώβρη είναι η θερμοκρασία να σταθεροποιείται σε χαμηλές τιμές (κοντά στους 20C τις μεσημβρινές ώρες) ενώ ο καιρός θα παραμείνει άστατος (βροχές ανά διαστήματα μέσα στη μέρα).


Τα πρώτα συμπεράσματα είναι πως αφήνουμε πίσω μας τον “Καλοκαιρινό καιρό” που παρατάθηκε έως και τα τέλη του Σεπτέμβρη και μπαίνουμε σε πιο Φθινοπωρινού τύπου σκηνικό.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης