Ροή Τοπικά

Νέα γέφυρα στο Ριζαριό. Επιτόπιος έλεγχος Μιχαλάκη-Ζιώγα (φώτο)

Ένα χρόνιο πρόβλημα που αφορά στην ασφάλεια των μετακινήσεων κατοίκων και αγροτών της ευρύτερης περιοχής του Ριζαριού μπαίνει σε τροχιά επίλυσης.

 

Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωράει στην κατασκευή νέας γέφυρας στο Ριζαριό, καθώς η υπάρχουσα δεν εξυπηρετεί πλέον τις ανάγκες και καθίσταται επίφοβη για τη διέλευση βαρέων οχημάτων που χρησιμοποιούν αγρότες οι οποίοι καλλιεργούν εκεί εκτάσεις.

Το πρωί της Παρασκευής ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, μαζί με τον αντιδήμαρχο Τρικκαίων Γιώργο Ζιώγα, κάτοικο του Ριζαριού ο οποίος και πιέζει τα τελευταία χρόνια για την κατασκευή της γέφυρας, βρέθηκαν στο σημείο. Με στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων πραγματοποίησαν επιτόπιο έλεγχο και πλέον η Περιφέρεια προχωρά στην κατασκευή νέας γέφυρας στο Ριζαριό.

«Η υπάρχουσα γέφυρα χρήζει αντικατάστασης εδώ και πολλά χρόνια με στόχο την ασφαλή διέλευση των αγροτικών μηχανημάτων» δηλώνει στο trikalavoice.gr ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ζιώγας, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης συμπληρώνει πως «όντως ήταν ανάγκη να προχωρήσουν οι διαδικασίες κατασκευής νέας γέφυρας στην περιοχή. Ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα και στις απαιτήσεις των πολιτών διασφαλίζοντας τις μετακινήσεις τους. Προχωράμε άμεσα στην κατασκευή προκειμένου το πρόβλημα να επιλυθεί οριστικά και για τα επόμενα πολλά χρόνια»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης