Ροή Τοπικά

Νέα εποχή για το trikalavoice.gr. Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το app μας

Το trikalavoice.gr είναι το Νο 1 site στον ν. Τρικάλων με περισσότερους από 1.2 εκατομμύρια αναγνώστες κάθε μήνα, συνεχώς αυξητικές τάσεις, και σταθερά μεταξύ των κορυφαίων της χώρας. Από το 2011 οπότε και ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας παραμένουμε προσηλωμένοι στο να σας παρέχουμε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Να γνωρίζετε ότι αν το διαβάσατε στο trikalavoice.gr, είναι όντως έτσι.

 

 

Παραμένουμε προσηλωμένοι όμως και στο να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προς τους αναγνώστες μας, γιατί από αυτούς, από όλους εσάς αντλούμε τη δύναμή μας, διατηρώντας την ανεξαρτησία και την ελευθερία της φωνής μας.

Έτσι εδώ και σε λίγες μέρες σε συνεργασία με την FOCUS-ON GROUP, η οποία έχει και την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας μας, σχεδιάσαμε ένα εύχρηστο app το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ στο smartphone σας, είτε μέσω του Google Play ΕΔΩ, αν είναι android, είτε μέσω του App Store ΕΔΩ αν πρόκειται για I phone.

 

Παρακολουθείστε τα γεγονότα από το trikalavoice.gr, τη μεγαλύτερη πύλη του Διαδικτύου στον ν. Τρικάλων. Έγκυρη ενημέρωση για τις εξελίξεις στην πολιτική, στο επιχειρείν, στα παρασκήνια, στην Ελλάδα, την Οικονομία, τον Κόσμο, την Επιστήμη-Τεχνολογία, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Δείτε τα γεγονότα σε video και φωτορεπορτάζ. Μοιραστείτε τις ειδήσεις μέσω Viber, sms, WhatsApp, Facebook και e-mail.

Εννοείται πως παραμένει κανονικά σε λειτουργία μας η σελίδα στην εφαρμογή του κινητού, χωρίς αλλαγές.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης