Τοπικά

Νέα ιατρός-δερματολόγος στην πόλη. Αικατερίνη Κιριμλίδου-Χαρίση (φώτο)

Μια νέα επιστήμονας, με εξαιρετικές σπουδές και βιογραφικό, εγκαταστάθηκε και λειτουργεί το ιατρείο της στην πόλη των Τρικάλων.

Πρόκειται για την ιατρό Αικατερίνη Κιριμλίδου-Χαρίση, σύζυγο του μικροβιολόγου Γιώργου Χαρίση, η οποία ειδικεύτηκε στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νοσημάτων «Ανδρέας Συγγρός» στην Αθήνα. 

Ως πολλά υποσχόμενη βάσει των σπουδών της, επιλέχτηκε από το University of Chicago και της δόθηκε υποτροφία για μετεκπαίδευση στο τμήμα Δερματολογίας Πανεπιστημίου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ακολούθως και για 2 περίπου χρόνια εργάστηκε ως Consultant Dermatologist στο NHS του Ηνωμένου Βασιλείου.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 2016 άνοιξε και λειτουργεί το δικό της ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ φέτος και προκειμένου να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις στην περιοχή μας, άνοιξε το δεύτερο ιατρείο της στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, επί της οδού Βύρωνος.

Στόχος της ιατρού Αικατερίνης Κιριμλίδου-Χαρίση είναι να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κλινικής και αισθητικής δερματολογίας, με επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι στον ασθενή.

 

info: Ιατρείο Αικατερίνης Κιριμλίδου-Χαρίση

Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Βύρωνος 12, Τρίκαλα, 24310 77243

info@dermatologos-kirimlidou.gr

www.dermatologos-kirimlidou.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης