Τοπικά

Νέα ισχυρή προσθήκη στον Συνδυασμό Χήρα. Υποψήφιος ο Γ. Τσιαπάρας

Άλλη μια ισχυρή προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” έλαβε χώρα και επίσημα, καθώς ο Τσιαπάρας Γεώργιος του Κωνσταντίνου θα είναι υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος γεννήθηκε , μεγάλωσε και ζει μόνιμα στους Γόμφους Τρικάλων.
Είναι συνταξιούχος Σωφρονιστικός Υπάλληλος και ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ είναι και πατέρας δύο τέκνων.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ φιλότιμο, δραστήριο, πρόθυμο, κοινωνικά ανήσυχο και ευρέως αγαπητό σε όλο τον Δήμο Πύλης.
Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:
Κατέρχομαι για πρώτη φορά υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση. Το έναυσμα για την ενεργοποίηση μου, δόθηκε από τη συνένωση των παρατάξεων Χήρα και Τσιούτσια. Η νέα μεγάλη παράταξη “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” αποτελεί απόφαση σταθμό στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Πύλης και η δυναμική που εκπέμπεται είναι ήδη ολοφάνερη από άκρη έως άκρη του Δήμου μας.
Ο Χήρας Θεόδωρος και ο Βαλάντης Τσιούτσιας εμφανώς ικανοποιημένοι, δήλωσαν: Είναι τιμή μας που τόσο αξιόλογα άτομα στην τοπική κοινωνία επιλέγουν τον συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” για να πορευτούν αυτοδιοικητικά. Στελέχη σαν τον Γιώργο έχουν μόνο να προσφέρουν και να αναδείξουν το πρόγραμμα μας και αξίζουν την αναγνώριση και τη στήριξη των συνδημοτών μας.
Ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος για Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Γόμφων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης