Τοπικά

Νέα μέτρα και στα Τρίκαλα από σήμερα. Stop στις μετακινήσεις;

Εντός της ημέρας θα ανακοινώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τα νέα μέτρα τα οποία θα θέτουν τα Τρίκαλα μαζί με τα 3/4 της χώρας σε μια ιδιότυπη καραντίνα.

Συγκεκριμένα, όπως καταγράφει το trikalavoice.gr, μετά και τις εισηγήσεις των ειδικών  θα αυστηροποιηθούν κάποια μέτρα, προσεγγίζοντας αυτά του «κόκκινου» επιπέδου.

Πιο αναλυτικά,  αναμένεται να ανακοινωθεί το κλείσιμο ή ο περιορισμός της εστίασης (έως 9 ή 10 το βράδυ, αντί για 12 τα μεσάνυχτα που ισχύει σήμερα). Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα συνεχίσει να ισχύει από τις 00:30.

Ακόμη, αναμένεται να ανακοινωθεί απαγόρευση στις μετακινήσεις από και προς τις περιοχές στο επίπεδο 3. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής αυτό το μέτρο εφαρμοζόταν στις περιοχές στο επίπεδο 4.

Τέλος, όσον αφορά στα σχολεία, μέχρι στιγμής η απόφαση είναι να λειτουργούν ως έχει, σε όλα τα επίπεδα επικινδυνότητας του υγειονομικού χάρτη.

Τα παραπάνω μέτρα,  θα ισχύσουν από τις 06:00 του Σαββάτου και θα έχουν ισχύ για ένα μήνα, ωστόσο θα επανεξετάζονται κάθε εβδομάδα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης