Τοπικά

Νέα ξενοδοχεία-νέα δεδομένα στα Τρίκαλα

Με το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας δημιουργούνται προσδοκίες για τον ξενοδοχειακό κλάδο που επλήγη από την πανδημία.

Τα ξενοδοχεία της περιοχής μας έμειναν κλειστά τους περισσότερους μήνες τον τελευταίο χρόνο και δούλεψαν ελάχιστα, σε σχέση με άλλα χρόνια, το περασμένο καλοκαίρι. Με το εμβολιαστικό πρόγραμμα να προχωράει, οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις να έχουν επιτραπεί και την ελπίδα να μην έχουμε 4ο κύμα της πανδημίας το ερχόμενο φθινόπωρο προχωρούν και οι επενδύσεις επιχειρηματιών του κλάδου στην περιοχή.

Στα Τρίκαλα στο διάστημα αυτό άλλαξε χέρια ένα εμβληματικό ξενοδοχείο, το ΑΝΑΝΤΙ, το οποίο πέρασε στην ιδιοκτησία του Μιχάλη Σαράντη. Το εστιατόριο και το καφέ του λειτουργούν κανονικά, ωστόσο τα δωμάτια και οι λοιποί χώροι ανακαινίζονται για να εξελιχθεί το ξενοδοχείο σε νέο σημείο αναφοράς της πόλης.

Η οικογένεια Γεωργίου άνοιξε πέρυσι, λίγο πριν το “κραχ” του κορωνοϊού το River House το οποίο εξελίσσεται παρά τις δυσκολίες στο νέο city hotel της πόλης. Σε ανακαινίσεις προχώρησαν τα περισσότερα ξενοδοχεία της περιοχής, ενώ δυο φιλόδοξα πρότζεκτ για μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, μέσα στην πόλη, πάγωσαν τον περασμένο χρόνο, αλλά… αρχίζει πάλι ο σχεδιασμός.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης