Ροή Τοπικά

Νέα παρέμβαση Παπαευθυμίου-Σιαφαρίκα για τη Συνεταιριστική

Με αφορμή τη συνέντευξη του αντιπροέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δημήτρη Καλογερομήτρου στο trikalavoice.gr  (δείτε ΕΔΩ) τα δυο μέλη του Δ.Σ. αυτής προχώρησαν σε νέα δήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου και Δημήτρης Σιαφαρίκας είχαν θέσει σειρά ζητημάτων στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση, από «το μισθό ύψους 8.550 € του προέδρου Αναστάσιου Λάππα», μέχρι τον τρόπο λειτουργίας του Δ.Σ. και την προμήθεια μηχανογραφικού συστήματος (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά).

Στη νέα δήλωσή τους οι Κ. Παπαευθυμίου-Δ. Σιαφαρίκας σημειώνουν:

«Επειδή θεωρούμε ότι στην παρούσα φάση το συμφέρον της Τράπεζας επιβάλλει την επιστροφή στην ομαλότητα δεν θα μπούμε στη διαδικασία των ερωταπαντήσεων. Εμείς ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε , μη κρυβόμενοι , με τον πλέον επίσημο και θεσμικό τρόπο στο ανώτατο όργανο της Τράπεζας , την Γενική Συνέλευση. Εκεί ενώπιον των συνεταίρων ο κ. Αντιπρόεδρος επέλεξε τη σιωπή. Όσον αφορά τις τροποποιήσεις του καταστατικού που αναφέρει επιλέγει να ξεχάσει πρώτον ότι τις ψηφίσαμε και εμείς καθώς κάποιες από αυτές ήταν δικές μας προτάσεις και δεύτερον ότι θεσπίστηκαν και αλλά δύο ποιοτικά κριτήρια για τα μέλη του ΔΣ.. Τις απαντήσεις που ΔΕΝ πήραμε ούτε τότε πολύ δε περισσότερο ούτε σήμερα να προσπαθήσει να τις βρει γιατί θα του χρειαστούν. Τελειώνοντας του υπενθυμίζουμε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις είναι… κρείττον του λαλείν, το σιγάν».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης