Ροή Τοπικά

Νέα πεζοδρόμια στη λαϊκή αγορά

Με τις βασικές εργασίες στο κυρίως έργο της λαϊκής αγοράς να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, ακολουθεί η διαμόρφωση των πεζοδρομίων. Από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 θα ξεκινήσουν τα έργα στις οδούς Ηρώων Αλβανικού Μετώπου και 28ης Οκτωβρίου, καθώς ο  Δήμος Τρικκαίων αλλάζει το κέντρο της πόλης με οφέλη για παραγωγούς και καταναλωτές, δίνοντας έμφαση στους πεζούς.


Σε πρώτη φάση, κατασκευάζονται τα πεζοδρόμια από την πλευρά της οδού Ηρώων Αλβανικού Μετώπου. Για να μη δημιουργηθεί μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα, πρώτα θα γίνουν έργα στο τμήμα της οδού Ηρώων Αλβανικού Μετώπου, από την οδό 21ης Αυγούστου (κεντρική πλατεία) μέχρι την οδό Μιαούλη (πίσω από την πρ. Νομαρχία), και στη συνέχεια από την οδό Μιαούλη μέχρι την οδό Κολοκοτρώνη.
Ο Δήμος Τρικκαίων έχει λάβει όλα τα μέτρα, ώστε ο εργολάβος να τοποθετήσει τις σχετικές πινακίδες σήμανσης για την αλλαγή κυκλοφορίας των οχημάτων και τη διευκόλυνση των πεζών. Σημειώνεται ότι το επόμενο διάστημα, τα οχήματα δε θα μπορούν να στρίβουν δεξιά από την οδό 21ης Αυγούστου προς την Ηρώων Αλβανικού Μετώπου. Επίσης, διασφαλίζεται χώρος για τους πεζούς και την κυκλοφορία τους σε αυτήν την περιοχή του κέντρου της πόλης.
Ο Δήμος Τρικκαίων ζητά από τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές να δείξουν την ίδια υπομονή, όπως μέχρι τώρα, ώστε χωρίς προβλήματα να ολοκληρωθεί και αυτό το σημαντικό τμήμα ενός πολύ μεγάλου έργου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης