Τοπικά

Νέα πιστοποίηση για την “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ”. Συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της χώρας

Το Κέντρο Φυσικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕ” στα Τρίκαλα μετά από επιτυχή επιθεώρηση από τον ανεξάρτητο φορέα DQS, έλαβε την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO BS ΕΝ 15224-2016 και ανήκει πλέον στις ελάχιστες πρωτοπόρες μονάδες υγείας στην Ελλάδα που έχουν πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας για Υγειονομική περίθαλψη και δη για υπηρεσίες αποκατάστασης.

 

 

Η “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕ” έχει ενσωματώσει το εν λόγω εξειδικευμένο πρότυπο ποιότητας, θέτοντας προτεραιότητα τον κάθε ασθενή και την ασφάλειά του. Εφαρμόζει διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου για την πρόληψη ανεπιθύμητων συμβάντων και αξιολογεί διαρκώς την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων αποκατάστασης συμβάλλοντας στην βελτίωση της κλινικής απόδοσης.

Από το 2009 η “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕ” προσφέρει υπηρεσίες υγείας και φροντίδας ζωής. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα αφορούν ασθενείς οι οποίοι μετά από ένα ευρύ φάσμα ασθενειών, παθήσεων, τραυματισμών ή/και κακώσεων έχουν χάσει μέρος της αυτονομίας τους και κατά τη νοσηλεία τους στο Κέντρο Αποκατάστασης δέχονται παροχή εξατομικευμένης φροντίδας και προσωποποιημένο ενδιαφέρον. Η αποτελεσματική ιατρική και διεπιστημονική ομάδα, το έμπειρο νοσηλευτικό και θεραπευτικό προσωπικό και ο κατάλληλος ιατρικός και θεραπευτικός εξοπλισμός συμβάλλουν στην ανάκτηση της αυτονομίας των ασθενών, σύμφωνα πάντα με τους στόχους αποκατάστασης.

Η “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕ”, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας διαθέτει 80 κλίνες κατανεμημένες σε μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα δωμάτια, καθώς και σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Η λειτουργία του
Κέντρου Αποκατάστασης εκτός των νομοθετικών απαιτήσεων και του προαναφερθέντος προτύπου έχει ενσωματώσει ήδη εδώ και χρόνια τα διεθνή τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 22000 με
πιστοποίηση από τον φορέα TUV Austria.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης