Τοπικά

Νέα πνοή στο «Δίκτυο Αρχαίων Ασκληπιείων» και από τον Δ. Τρικκαίων

Μια νέα αρχή συμφώνησαν να κάνουν οι Δήμαρχοι Τρικκαίων, Κω, Επιδαύρου, ως προς το Δίκτυο Αρχαίων Ασκληπιείων. Πρόκειται για απόφαση που ελήφθη από κοινού σε διαδικτυακή «συνάντηση» των τριών Δήμαρχων την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024.

 

Οι Νίκος Σακκάς (Τρικκαίων), Τάσος Χρόνης (Αρχαίας Επιδαύρου) και Κω (Θεοδόσης Νικηταρά) συνομίλησαν επί της υπάρχουσας κατάστασης, συμφωνώντας να προχωρήσουν σε αναμόρφωση πλευρών του τρόπου λειτουργίας του Δικτύου. Επιχειρείται, δε, μια πιο συγκεκριμένη μορφή και πιο συγκεκριμένη προοπτική για την προώθηση των στόχων του Δικτύου. Το επόμενο διάστημα, μετά τη συνεργασία των τριών Δήμων, θα προκύψει σαφέστερη εικόνα για τοπ πλαίσιο και τη μορφή με την οποία θα κινηθεί το Δίκτυο.
Υπενθυμίζεται ότι το Δίκτυο ξεκίνησε την πορεία του το 2017, όταν ιδρύθηκε από τους τότε Δημάρχους Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, Επιδαύρου Κώστα Γκάτζιου και Κω Γιώργου Κυρίτση. Ακολούθησε πορεία ενίσχυσης σε επιστημονικό και δημοτικό επίπεδο, αλλά η πανδημία φρέναρε την υλοποίηση των στόχων και των επιδιώξεων. Πλέον, η νέα βάση στην οποία τίθεται το Δίκτυο, επιδιώκει τη νέα πορεία του με ανανεωμένη στοχοθεσία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης