Τοπικά

Νέα υπογραφή σύμβασης έργου από τον Κώστα Μαράβα

Υπογραφή νέας σύμβασης έργου με επίκεντρο την καλυτέρευση της διαβίωσης των κατοίκων της Δ. Ε. Νεράιδας, από το Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα.

 

Τίτλος του Έργου «Αντιμετώπιση – Συντήρηση υποδομών στην Δ.Ε. Νεραΐδας 2023» του Δήμου Πύλης. 

Την υλοποίηση του έργου  θα πραγματοποιήσει ο Τεντολούρης  Βάιος με έδρα τον Αετό Τρικάλων ο οποίος και συνυπέγραψε τη σύμβαση.

Με την παρούσα εργολαβία  προβλέπονται εργασίες συντήρησης των τεχνικών υποδομών στους οικισμούς της Δ.Ε. Νεράιδας του Δήμου Πύλης, εστιάζοντας κυρίως στην  αποκατάσταση, συντήρηση και κατασκευή μικρών τεχνικών έργων.

Τα τρία στάδια των εργασιών περιλαμβάνουν :

  • Χωματουργικές εργασίες
  • Τεχνικές παρεμβάσεις
  • Τσιμεντοστρώσεις

Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στο ποσό των 30.000,00 ευρώ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του προγράμματος  ΣΑΕ/ΣΑΤΑ του Δήμου Πύλης.

Με αφορμή την υπογραφή της νέας σύμβασης ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας δήλωσε… «ο ορεινός όγκος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός σε παρεμβάσεις λόγω της μορφολογίας του. Η δημοτική αρχή έχει αναπτύξει τα σωστά αντανακλαστικά και παρεμβαίνει άμεσα όπου και όταν χρειάζεται. Αφουγκραζόμαστε τους συνδημότες μας και δρομολογούμε όλα εκείνα τα έργα που κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. Με την αμέριστη βοήθεια από τις υπηρεσίες  του δήμου. Είναι για εμάς η ελάχιστη υποχρέωση να στεκόμαστε δίπλα και ενεργά  στους κατοίκους των όμορφων ορεινών χωριών μας.

Δημιουργήσαμε ένα ισχυρό δήμο κοντά στον δημότη».

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης