Τοπικά

Νέα υποψηφιότητα για το συνδυασμό Κώστα Μαράβα

Ένας ακόμη δραστήριος άνθρωπος και ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, ο Βασίλης Λαμπρογιώργος, εντάσσεται στο συνδυασμό «Πρώτα ο Ανθρωπος». Ο Βασίλης γεννήθηκε στο Πετροχώρι όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι συνταξιούχος Δασεργάτης, παντρεμένος και πατέρας έξι παιδιών.

Με έντονη προσωπικότητα,διαμένει μόνιμα στο Πετροχώρι και για πρώτη φορά θέτει τον εαυτό τoy στην κρίση των δημοτών.
Δηλώνει ότι: «…Αγαπώ τον τόπο που γεννήθηκα, τον τόπο που μεγάλωσα, που έκανα την οικογένεια μου. Θέλω κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στην συνέχεια του χωριού μου. Θέλω να δω βελτίωση στην καθημερινότητα μας στο δήμο Πύλης. Για τους λόγους αυτούς θα είμαι υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου Πύλης κ. Κώστα Μαράβα. Ο Κώστας Μαράβας δεν χρειάζεται συστάσεις από μένα. Όλοι τον ξέρετε.
Τον εμπιστεύομαι και αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη λύση για την νέα πενταετία. Γι΄ αυτό θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στις εκλογές.

Ο Δήμαρχος Πύλης, κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, ικανοποιημένος για το γεγονός, ευχαρίστησε τον Βασίλη, ευχήθηκε καλή δύναμη στον συλλογικό και προσωπικό αγώνα του, τονίζοντας ότι:
Το στοίχημα μου ήταν και παραμένει το ίδιο. Να είμαστε περήφανοι που είμαστε πολίτες του Δήμου Πύλης.
Δίνουμε καθημερινά μάχη, παρά τις δυσκολίες που πολλές φορές ξεπερνούν τον Δήμο, προκειμένου να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας.
Οφείλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, με διάθεση για δουλειά, να βγουν μπροστά και να δώσουν μια νέα προοπτική στο Δήμο μας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης