Τοπικά

Νέα υποψηφιότητα για το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Η Κρανιά Βασιλική του Νικολάου γεννήθηκε στο Δροσερό του Δήμου Πύλης. Πτυχιούχος Μηχανικός Τ.Ε. και  κάτοχος πτυχίων τριών γλωσσών.

 

Εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο. Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Σουλιώτη υπαξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας και έχουν δύο παιδιά.

Η Κρανιά Βασιλική σημειώνει σχετικά… «η σοβαρή δουλειά που γίνεται στον τόπο μου τα τελευταία χρόνια και τα ποιοτικά αποτελέσματα που έχουν προκύψει από την όλη προσπάθεια, λειτούργησαν ως αφορμή να δεχθώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Κώστα Μαράβα και να συμμετέχω κι εγώ στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ενώνω κι εγώ τις δυνάμεις μου με την αποτελεσματική και έμπειρη  ομάδα του».

Ο Κώστας Μαράβας τονίζει σχετικά… «η Κρανιά Βασιλική είναι άτομο που χαίρεται να προσφέρει. Με συνεργατικό πνεύμα, με σύνθετες γνώσεις και υψηλό επίπεδο εθελοντισμού, είναι έτοιμη για τη νέα της πρόκληση.  Η θέλησή της να είναι χρήσιμη και κοντά στους συνδημότες της, το ισχυρότερο και ποιοτικότερο προσόν της.  Της εύχομαι καλή δύναμη».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης