Τοπικά

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στην πόλη

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:

 

– επιβολή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (στένωση οδοστρώματος) προς εκτέλεση εργασιών εκσκαφής με εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών τις ώρες 07.30 – 15.30 & 15:30 – 19:00 από την Πέμπτη 08/02/2024 έως και την Τετάρτη 14/02/2024:
· Στην οδό Ισομάχου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καρδίτσης και Ισομάχου Τέρμα (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Ισομάχου Τέρμα).
· Στην οδό Καρδίτσης και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ισομάχου και Αρριανού (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Αρριανού).
· Στην οδό Αρριανού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καρδίτσης και Θήρας (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Θήρας).
· Στην οδό Ησιόδου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αρριανού και Ησιόδου Τέρμα (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Ησιόδου Τέρμα).
· Στην οδό Καρδίτσης και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αρριανού και Θήρας (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Θήρας).
· Στην οδό Καρδίτσης και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Θήρας και Καλύμνου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Καλύμνου).
· Στην οδό Γαύδου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καρδίτσης και Δαβάκη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Δαβάκη).
· Στην οδό Ρω και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καρδίτσης και Δαβάκη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Δαβάκη).
· Στην οδό Σαλαμίνας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καρδίτσης και Δαβάκη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Δαβάκη).
· Στην οδό Καλύμνου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καρδίτσης και Δαβάκη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Δαβάκη).
· Στην οδό Δαβάκη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ποτιδαίας και Ρω (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ρω).
· Στην οδό Ποτιδαίας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Δαβάκη και Παξών (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Παξών).
· Στην οδό Πύδνας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Δαβάκη και Παξών (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Παξών).
· Στην οδό Παξών και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Πύδνας και Δαβάκη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Δαβάκη).
– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, για οικοδομικές εργασίες στην οδό Αθ. Μικρού και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωση της με την οδό Ζάππα έως τη διασταύρωση της με την οδό Πτολεμαίου τις ώρες 10:00 έως 15:30 την Πέμπτη 08/02/2024.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης