Τοπικά

Νέες συνεργασίες στο Ουζμπεκιστάν για τη Φρύνη Γιαννούλη

Σε διεθνή συνεργασία με το σταυροδρόμι της ανατολής Ουζμπεκιστάν για το δρόμο του μεταξιού, κινείται η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Φρύνη Γιαννούλη.
Προτείνοντας μία νέα κολεξιόν με έθνικ και ανατολίτικα στοιχεία σε μεταξωτά και υφαντά υφάσματα. Το Ουζμπεκιστάν είναι μια αναδυόμενη χώρα η οποία φημίζεται για την Κλωστοϋφαντουργία και τον προσανατολισμό του στο Ευρωπαϊκό στυλ ντυσίματος, καθώς από χρόνια οι γυναίκες έχουν αφαιρέσει την μπούργκα και έχουν αποδεχθεί πολλά στοιχεία του δυτικού πολιτισμού.
Η επικύρωση της συνεργασίας τέθηκε από τον επίτιμο πρόξενο κ Olιmp kasimov, τον πρόεδρο του Ευρωασιατικού Συλλόγου, Ξενοφών Λαμπράκη και τη σχεδιάστρια μόδας Frini Giannouli με συνέντευξη και δελτίου τύπου  στο OYZBEK TV24.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχεδιάστρια μόδας Φρύνης Γιαννούλη εκλέχθηκε πρόσφατα Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών Ενδύματος Νομού Τρικάλων και η παραπάνω πρωτοβουλία της εντάσσεται  στο πλαίσιο των προσπαθειών διεθνών συνεργασιών. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης