Ροή Τοπικά

Νέοι Barista έτοιμοι για όλα στα Τρίκαλα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο barista που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα Τρίκαλα.

 

Οι συμμετέχοντες μυήθηκαν στα μυστικά του καφέ και κατανόησαν τη διαδικασία του σωστού κοψίματος και της παρασκευής των ροφημάτων ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν το τέλειο φλιτζάνι καφέ στους πελάτες και να δημιουργήσουν κάθε είδους παραγγελία που θα τους ζητηθεί.

Το νέο τμήμα για το σεμινάριο “Barista basic” θα πραγματοποιηθεί 14, 15 ,16 Ιουλίου στο ΘΕΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και μετά την ολοκλήρωση του χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης από το Θεσσαλικό κε.δι.βι.μι2.

Το σεμινάριο απευθύνεται  σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τα μυστικά του καφέ. Στο τέλος του συγκεκριμένου σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι θα γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν την επαγγελματική μηχανή espresso, να τη συντηρούν, να την καθαρίζουν για να έχουν την βέλτιστη απόδοση καφέ. Θα μάθουν να κόβουν τον καφέ με το δοσομετρικό μύλο κοπής, θα εξειδικευτούν σε όλα τα ροφήματα, στην παραγωγή αφρόγαλου και θα γνωρίσουν διαφορετικές τεχνικές παρασκευής καφέ.

 

Να σημειώσουμε ότι τον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί και το σεμινάριο “Barista second level” και θα αφορά όσους έχουν κάνει το πρώτο επίπεδο ή έχουν αποκτήσει τις βασικές γνώσεις και θέλουν να τις εξελίξουν και να πιστοποιηθούν στο δεύτερο επίπεδο εκπαίδευσης.

 

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης