Ροή Τοπικά

Νέος διαγωνισμός για το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Εντός του πρώτου εξαμήνου του 2022 θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του αεροδρομίου της Καλαμάτας, ενώ ξεχωριστή διαγωνιστική διαδικασία ακολουθήσει η αξιοποίηση των 23 αεροδρομίων, μεταξύ αυτών και της Νέας Αγχιάλου. Έως το τέλος του χρόνου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μελέτη που πραγματοποιείται από τη συμβουλευτική KANTOR και  θα καθορίσει τη διαγωνιστική διαδικασία.

 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα εξής αεροδρόμια: Χίος, Αλεξανδρούπολη, Αραξος, Κάρπαθος, Λήμνος, Ιωάννινα, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Ικαρία, Κύθηρα, Λέρος, Σητεία, Ν. Αγχίαλος, Κάλυμνος, Σκύρος, Σύρος, Αστυπάλαια, Καστελόριζο, Καστοριά, Κάσος και Κοζάνη.

Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να γίνει γνωστός ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού, έτσι ώστε τα αεροδρόμια να καταστούν ελκυστικά για τους δυνητικούς επενδυτές.

Υπενθυμίζεται ότι προ 10ετίας το αεροδρόμιο της Θεσσαλίας, αυτό της Ν. Αγχιάλου, φιλοξενούσε μεγάλες εταιρείες όπως η Ryanair με τακτικά δρομολόγια προς την Ευρώπη και ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Μοιάζει πιο αναγκαίο από ποτέ να βρεθεί εκ νέου λύση.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης