Τοπικά

“Νέο Ξεκίνημα” για τον Μάριο Μπακλαβά στο Δήμο Φαρκαδόνας

Ο Μάριος Μπακλαβάς κατέρχεται υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» του Μιχάλη Μπαγιώτη.

Είναι νέος, ωραίος, αρκετά ανήσυχος  με φρέσκιες ιδέες και αντιλήψεις που τον οδηγούν σε ένα «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ».

Ο λόγος για τον Μάριο Μπακλαβά, ένα αρκετά δραστήριο και ωφέλιμο πρόσωπο της «νέας γενιάς» του Γριζάνου που στα 26 του χρόνια παίρνει το «βάπτισμα του πυρός» και εισβάλει για πρώτη φορά στον πολιτικό αυτοδιοικητικό στίβο του δήμου Φαρκαδόνας.

Συντάσσεται και κατέρχεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως σύμβουλος και στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Μιχάλη Μπαγιώτη,  φιλοδοξώντας να συνεισφέρει αποτελεσματικά στην αναγέννηση της πολιτικής σκηνής του τόπου.

«Οι νέοι πρέπει να τολμήσουμε και να αλλάξουμε όλα όσα μας ενοχλούν. Πρέπει να είμαστε αλλά και αν δεν είμαστε οφείλουμε να γίνουμε ωφέλιμοι καθώς σε μας πλέον εναπόκειται- με την  παρουσία μας, τις φρέσκιες ιδέες και αντιλήψεις μας – να βάλουμε το θεμέλιο λίθο για το μέλλον του δήμου μας. Η δυσαρέσκεια των συνδημοτών και η απαξίωση για τα πολιτικά τεκταινόμενα στο δήμο μας είναι δικαιολογημένη. Η αλλαγή δεν ήρθε και δεν θα έρθει με λύσεις και πρόσωπα του παρελθόντος. Χρειάζεται ένας νέος σχεδιασμός, ένα  «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» με ανθρώπους με όραμα, σχέδια και αγάπη για τον δήμο Φαρκαδόνας . Ο αυριανός δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης  και εμείς  να είστε σίγουροι ότι, θα συνεισφέρουμε αποτελεσματικά εκσυγχρονίζοντας όλα τα επίπεδα της τοπικής αυτοδιοίκησης με περισσότερες ευκαιρίες για μας και τις γενιές που έρχονται».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης