Ροή Τοπικά

“Ναι” στο εμβόλιο για τον κορωνοϊό από την παράταξη “Μαζί για τα Τρίκαλα”

trikalavoice.gr

Η νέα χρονιά ήρθε και ξεκινάει με τους εμβολιασμούς για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η αδυναμία της κυβέρνησης να διαχειριστεί το δεύτερο κύμα είναι εμφανής και οι συνέπειες αυτής της αδυναμίας είναι δυσβάσταχτες για την κοινωνία και την οικονομία. Ευτυχώς όμως η επιστήμη και οι «υπηρέτες» της μας κρατούν ζωντανούς και μας δίνουν μέχρι και σήμερα την ελπίδα.

Με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών στην περιοχή μας ,ως δημοτική παράταξη είναι υποχρέωσή μας να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας.

Ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος για να μπει ένα τέλος στην δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνουμε. Σύσσωμη η ιατρική και η φαρμακευτική  επιστημονική κοινότητα τον τελευταίο χρόνο έχει επικεντρωθεί στη διαχείριση και επίλυση της κρίσης.

Από πλευράς μας αυτό που χρειάζεται είναι να δείξουμε την εμπιστοσύνη μας. Η  αμφισβήτηση του εμβολίου από μέρος της κοινωνίας δημιουργεί μόνο διχασμό, ανασφάλεια και παράταση των προβλημάτων.

Για να μπορούμε λοιπόν αύριο να ξαναλειτουργήσουμε τις επιχειρήσεις μας, να ξαναταξιδέψουμε και να ξανααγκαλιάσουμε τους ανθρώπους μας, για να πάρουμε πάλι τη ζωή μας στα χέρια μας ,το να εμπιστευτούμε την επιστημονική κοινότητα, είναι μονόδρομος.

Και είναι μια ξεκάθαρα πολιτική και κοινωνική τοποθέτηση. Οι εμβολιασμοί τη δεδομένη στιγμή αποτελούν προαπαιτούμενο της επανόρθωσης της κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας. Είναι απαραίτητοι για να προστατέψουμε τη ζωή μας σε όλες τις εκφάνσεις της. Ας εμπιστευτούμε λοιπόν την επιστήμη και ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις στην παραγωγή και διάθεση των  εμβολίων στην παγκόσμια κοινότητα .

Το γραφείο τύπου

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης