Τοπικά

Νικολέτα Τζιωρτζιώτη: “Πρωτογενής τομέας-Πρωτόγνωρες καταστροφές”

Οι ραγδαίες εξελίξεις στον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα φαίνονται δυσμενείς. Οι δυσκολίες των Ελλήνων Αγροτών και Κτηνοτρόφων αυξάνονται περισσότερο αφού έρχονται αντιμέτωποι εκτός απο τις συνεχόμενες κρίσεις που ήδη ταλάντευσαν τον κλάδο μας και με τα έντονα πρωτόγνωρα καιρικά καταστροφικά φαινόμενα(καύσωνες,πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμούς,παγετούς…κτλ)τα οποία επηρεάζουν το φυσικό περιβάλλον.

 

Η μανία και η οργή της φύσης δείχνει την κατάρρευση του αγροτικού τομέα ή οτι αυτός είναι ο ρυθμιστής του περιβάλλοντος και η κτηνοτροφία ο φροντιστής της; Οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα είναι οι μόνοι που μπορούν να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή,την κλιματική κρίση για ενα ασφαλή δημιουργικό μέλλον για τα παιδιά μας.Γι αυτό είναι σημαντικό να δοθούν κίνητρα,άμεσες ενισχύσεις και ουσιαστικά σχέδια προστασίας απο τις φυσικές καταστροφές για να θωρακίσουμε τον πρωτογενή τομέα. Όλα αυτά προυποθέτουν καθαρό μυαλό,σχέδιο,οργάνωση,ένωση,αλληλοβοήθεια,ικανότητα,ειδικούς επιστήμονες των φορέων και συνεργασία.

<ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΟΛΑ> <ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ> <ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ>

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας 

“Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών”-Κώστας Αγοραστός

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης