Τοπικά

Ντεμπούτο στους “Προδότες” του ΑΝΤ1 για τον δικό μας Γιώργο Μητρόπουλο

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 21:00 έκανε την πρεμιέρα του, το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής, εξαπάτησης και μυστηρίου στην ΕλλάδαΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ μέσω της συχνότητας του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Παρουσιαστής είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος κατά κοινή ομολογία είναι εξαιρετικός στο ρόλο που έχει αναλάβει και αποτελεί ιδανική επιλογή ως οικοδεσπότη – διαχειριστή της εξέλιξης του παιχνιδιού, που ξεφεύγει από τους όρους των ριάλιτι, όπως έως τώρα γνωρίζατε.

 

 

Για όσους δεν είσαστε εξοικειωμένοι με τους κανόνες του παιχνιδιού, σας παραθέτουμε συνοπτικά το format / concept “ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ” του ΑΝΤ1:
Είκοσι δύο άγνωστοι μεταξύ τους συμμετέχοντες, έρχονται για να παίξουν με στόχο να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο συνολικού ύψους έως 100.000€.
Κάποιοι εξ αυτών, θα χριστούν “Προδότες” και οι υπόλοιποι θα αποτελέσουν τους “Πιστούς” του παιχνιδιού.
Κανείς, πέραν από τον εαυτό του, δεν γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα / ρόλο των υπολοίπων παιχτών, παρά μόνο οι “Προδότες” οι οποίοι, όταν οι δείκτες του ρολογιού σημάνουν μεσάνυχτα συσκέπτονται στο “Κονκλάβιο”, ώστε να αποφασίσουν πoιόν/ά παίχτη/ρια θα “δολοφονήσουν” για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.
Πόσο καλά μπορούν “Προδότες” και “Πιστοί” να πουν το τέλειο ψέμα και να υπερασπιστούν τη δική τους αλήθεια;
Άραγε, θα καταφέρουν οι “Πιστοί” να εντοπίσουν τους “Προδότες” και ψηφίζοντάς τους πλειοψηφικά στην Στρογγυλή Τράπεζα, να τους βγάλουν από τη μέση πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα και με τον τρόπο αυτό να παραμείνουν για ακόμη μία μέρα “ζωντανοί”;
Κατά τη διάρκεια της Στρογγυλής Τράπεζας, οι κατηγορίες και υποψίες όλων των παικτών (ανεξαρτήτως ιδιότητας) εκφράζονται ενώπιον όλων, δίχως να αποκλείονται ακόμη και τα «συντροφικά» μαχαιρώματα!!!

δείτε το πρώτο trailer στο κανάλι ΑΝΤ1 TV YouTube

Στο παιχνίδι “ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ συμμετέχει και ο αγαπητός μας Γεώργιος – Εμμανουήλ Μητρόπουλος, στον οποίο έχει ανατεθεί ο ρόλος “Πιστού” και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 στον ΑΝΤ1, παρέα με τους υπόλοιπους “Πιστούς” συμπαίκτες του, προσπαθούν να δουν πέρα από τη δολοπλοκία, την εξαπάτηση και τα ψέματα, ώστε να εντοπίσουν και εκδιώξουν από την Έπαυλη τους “Προδότες” του παιχνιδιού.

Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 προβολές των νέων κατά σειρά επεισόδιων.

Στα ακόλουθα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε να βρείτε αναρτήσεις του Γιώργου, οι οποίες έχουν κυρίως σατιρική και χιουμοριστική χροιά:
Facebook: Γιώργος Μητρόπουλος (gio)
Instagram: gio_mitro
TikTok: ilovemygio

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης