Τοπικά

Ξέρατε ότι την ωραιότερη παραλία της Σάμου την έχουν… Τρικαλινοί; (φώτο)

Εκεί που απόκρημνα βράχια συναντούν τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου, στην περίφημη Papas Beach της Σάμου… συναντούμε και τον Τρικαλινό Κώστα Μουστάκα, με την οικογένειά του.

Σε έναν τόπο μαγικό, σε ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, στη σκιά των πεύκων και με ένα βυθό που προσφέρεται για εξερευνήσεις η Papas Beach είναι το must για τους χιλιάδες επισκέπτες και παραθεριστές του νησιού του Βορείου Αιγαίου. Ακόμη και φέτος, την εποχή του κορωνοϊού, όπου το κατάστημα λειτουργεί με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων. 

Ο Κώστας Μουστάκας ερωτεύτηκε (… σφόδρα)  τη Σαμιώτισσα Μαρία, κόρη του θρυλικού παπα Νικόλα, εφημερίου του χωρίου Παγώδνα της Σάμου. Ο παπάς (… ιδιαίτερα χαρισματικός) είχε ένα καλυβάκι στην άκρη των βράχων για να αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο. Σε αυτό το καλυβάκι επένδυσαν τα όνειρά τους οι νέοι τότε  Κώστας και Μαρία και από το 1993 προσφέρουν τα πιο νόστιμα φαγητά (… κεφτεδάκια μαμαδίστικα, ομελέτες, γύρο σπιτικό και μαγειρευτά κάθε μέρα) δροσερούς καφέδες και αναψυκτικά στους πιστούς τους παραθεριστές.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται 25 χρόνια συνέχεια» λένε στο trikalavoice.gr  «νιώθουν τη ζεστασιά της οικογένειας και τη γαλήνη της φύσης». Το μικρό καλυβάκι υπάρχει ακόμη, επέζησε καταστροφικής πυρκαγιάς του 2000 και πλημμυρών που ακολούθησαν και στέκει αγέρωχο στην άκρη του Αιγαίου για να μας θυμίζει πως με την αγάπη και τη θέληση, ακόμη κι ένας άγριος βράχος μετατρέπεται σε… τόπο μαγικό!!!… Ο Κώστας και η Μαρία μεγάλωσαν τα δυο τους παιδιά (στη φωτό διακρίνεται ο ένας εξ αυτών, ο Νίκος) και συνεχίζουν. Το χειμώνα επιστρέφουν για μερικές εβδομάδες στα Τρίκαλα, καθώς ο Κώστας Μουστάκας θέλει οπωσδήποτε να ανασάνει καθαρό αέρα από το… Κοτρώνι, απ’ όπου και κατάγεται!!!… Αξίζουν… Τους συναντούμε στη Σάμο!!!… Οπωσδήποτε…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης