Ροή Τοπικά

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ Learning Spot For Kids στο κέντρο των Τρικάλων

Learning Spot For Kids – Δημιουργικότητα και μάθηση για κάθε παιδί!  Ο κόσμος των παιδιών είναι η έμπνευση και ο χώρος του ΚΔΑΠ LEARNING Spot στα Τρίκαλα είναι φτιαγμένο με αγάπη για τους μικρούς μας ήρωες. Αν θέλετε το πιο δημιουργικό σημείο στο κέντρο των Τρικάλων, το Learning Spot είναι το ιδανικότερο!

Ένας χώρος δημιουργικής απασχόλησης, δημιουργικού παιχνιδιού, ένας χώρος ελεύθερης  έκφρασης ιδεών, ένας χώρος έμπνευσης, τέχνης και μάθησης μόνο για παιδιά!
Στόχος είναι τα παιδιά να ψυχαγωγούνται δημιουργικά και να διασκεδάζουν καθημερινά βάζοντας τη φαντασία τους να τρέξει μέσα από ανεπανάληπτα βιώματα.
Ένας χώρος βγαλμένος μέσα από την δική μας ανάγκη να έχουν τα παιδιά μας αυτό που πραγματικά τους αξίζει ακόμη και αν ζούνε στην καρδιά της πόλης.
Ένας παραμυθένιος κόσμος, ένα ιδανικό περιβάλλον για τη δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων. Ένας χώρος φιλικός , ονειρικός, πλούσιος σε ερεθίσματα όπου το παιδί ανακαλύπτει τη γνώση μέσα από την εξερεύνηση, τον πειραματισμό, την επικοινωνία και τη συνεργασία.
Μέσα από οργανωμένες καλλιτεχνικές δραστηριότητες αλλά και από το ελεύθερο παιχνίδι προάγεται η καλλιέργεια των φυσικών κλίσεων του παιδιού ώστε να ανακαλύψει τα ενδιαφέροντά του!!!
Οι δράσεις στο Learning Spot δεν τελειώνουν ποτέ!
Εικαστικό Εργαστήρι – Χειροτεχνία
Θεατρολογία
Μουσικοκινητική Αγωγή
Αθλοπαιδείες
Παιδική Yoga
Σχολική μελέτη
Εκπαιδευτική Ρομποτική
Περιβάλλον
Παραμυθόκοσμος
Επιτραπέζια – Mind Games
Master chef Junior
Το ΚΔΑΠ LEARNING SPOT For Kids στο κέντρο της πόλης μας, είναι εύκολα προσβάσιμο για τα περισσότερα παιδιά ώστε να δώσει την ευκαιρία σε κάθε ένα να συμμετέχει σε δράσεις που προσφέρουν σημαντικά καλλιτεχνικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και πάνω από όλα δημιουργικά ερεθίσματα.
Με όρεξη, αγάπη, υπευθυνότητα και σεβασμό προς το παιδί, οι άνθρωποι του Learning Spot For Kids προσφέρουν με ασφάλεια τα καλύτερα για όλα τα παιδιά.
“οι εγγραφές για την νέα χρονιά ξεκίνησαν! Οι δικαιούχοι γονείς των voucher και όχι μόνο προσκαλουνται στο χώρο μας να τον γνωρίσουν και να μας εμπιστευτούν στην δημιουργική απασχολη των μικρών μας φίλων! Σας περιμένουμε!”
Κωλέττη 12 42131 Τρίκαλα
Για πληροφορίες καλέστε στο 6976402119

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης