Τοπικά

“Οι γιατροί του Νοσοκομείου Τρικάλων, κράτησαν τη μητέρα μου στη ζωή”

Τώρα που τα συστήματα υγείας δοκιμάζονται παγκοσμίως και η περίθαλψη των ασθενών ξεφεύγει από την ρουτίνα της ιατρικής πρακτικής, απαιτώντας από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σωματική και ψυχοπνευματική υπερπροσπάθεια, η μητέρα μου είχε την ατυχία να υποστεί τις συνέπειες μιας σοβαρής και βαριάς αναπνευστικής επιπλοκής. Είχε όμως την μεγάλη τύχη – όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε – να εμπιστευτεί την πνευμολογική κλινική του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων για την περίθαλψή της. Ειλικρινά αμφιβάλλω αν θα μπορούσε κάπου αλλού να αντιμετωπιστεί τόσο τέλεια και αποτελεσματικά η σοβαρή της κατάσταση.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στους γιατρούς ( κ. Παγδάτογλου, κ. Παναγή, κ. Γιδά και κ. Κελεπούρη ) καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό της πνευμονολογικής κλινικής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους γιατρούς της νεφρολογικής κλινικής ( κ. Φούντα, κ. Πατρίκαλου, κ. Πτηνοπούλου ) καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική στην αίσια έκβαση της νόσου.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στο καρδιολογικό τμήμα που λόγω της περιπλέγμενης κατάστασης της υγείας της, η παρέμβαση τους κατέστη απολύτως απαραίτητη. Το ενδιαφέρον που έδειξαν όλοι τους, η επιστημονική τους κατάρτιση, καθώς και η συνεργασία μεταξύ των κλινικών ήταν άψογη και εξόχως αποτελεσματική, επιδεικνύωντας εκτός των άλλων μιά ανθρωπιά και ένα ήθος συγκινητικό. Θα μπορούσαμε να φανταστούμε τι θα προσέφεραν τα δημόσια νοσοκομεία και οι φορείς της δημόσιας υγείας, ( όταν πλαισιώνονται με τέτοιους ανθρώπους – επιστήμονες ) αν τους δινότανε οι αμοιβές τα μέσα και το προσωπικό που αντιστοιχούν στο μεγαλύτερο αγαθό που μπορεί να προσφέρει ένας άνθρωπος. ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΖΩΗ!!

ΠΡΟΥΤΣΟΣ ΖΗΣΗΣ οδοντίατρος

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης