Ροή Τοπικά

Οι ιεροψάλτες των Τρικάλων τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Δαμασκηνό

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε στα Τρίκαλα η μνήμη του οσίου Ιωάννου Δαμασκηνού, προστάτου και εφόρου του σωματείου Ιεροψαλτών Ν.Τρικάλων.
Τη Δευτέρα 3/12/2018 στις 6 το απόγευμα ετελέσθη Μέγας Αρχιερατικός πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κκ Χρυσοστόμου στον Ι.Ν. Παναγίας Επισκέψεως, όπου φυλάσσεται και η κάρα της αγίας Βαρβάρας, της οποίας η μνήμη τιμάται την ίδια ημέρα με αυτή του Ιωάννου Δαμασκηνού.
Τους ύμνους απέδωσαν δύο χοροί από μέλη του Σωματείου -στο δεξιό με επικεφαλής τον χοράρχη του Σωματείου κ Π. Καλαμπάκα, έχοντας στα δεξιά του τον πρόεδρο του Σωματείου κ Αθ. Δημητρίου και στο αριστερό αναλόγιο με επικεφαλής τον πρωτοψάλτη του ναού κ Ευθ. Σπύρου, πλαισιωμωμένου από μέλη του Δ.Σ.
Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος κκ Χρυσόστομος εξήρε το έργο και την προσφορά του Σωματείου και των μελών του από το 1977 μέχρι και σήμερα και προσκάλεσε όλους τους παρευρισκομένους στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Σωματείου μας την 15η Δεκεμβρίου με ύμνους και κάλαντα του Δωδεκαημέρου υπό τη διευθυνση του χοράρχου κ Π. Καλαμπάκα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης