Τοπικά

Οι Πρωτοχρονιάτικες ευχές των Τρικαλινών πολιτικών

Τις ευχές τους για το νέο έτος στέλνουν οι πολιτικοί των Τρικάλων.

 

Αναλυτικά:

Μήνυμα του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, για τη νέα χρονιά

Στη χαραυγή μιας νέας χρονιάς, αναπόφευκτα η μνήμη μου γυρίζει στα όσα ζήσαμε το 2022. Στις δοκιμασίες που πέρασε με επιτυχία η Πατρίδα μας, αλλά και στο πώς καταφέραμε να τις υπερβούμε, με ενότητα και αποφασιστικότητα. Αυτή είναι η δύναμη των Ελλήνων, αυτή είναι η ισχύς του Ελληνισμού.

Είχα την τιμή να διαχειρίζομαι ως αρμόδιος υπουργός τη μεγαλύτερη από τις κρίσεις που περάσαμε τη χρονιά που φεύγει, την ενεργειακή κρίση. Κάθε μέρα μια νέα δοκιμασία, κάθε τόσο ένα νέο εμπόδιο. Ο πόλεμος εκτόξευσε τις τιμές ενέργειας και τους προϋπολογισμούς των πολιτών. Η Κυβέρνηση, όμως, στήριξε και θα στηρίξει όλα τα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Για όσο ακόμα αυτό χρειαστεί.

Το 2023 θα είναι ακόμα μια χρονιά ανάπτυξης, ευημερίας και προόδου για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Με πίστη, σχέδιο και αισιοδοξία. Συνεχίζουμε αποφασιστικά, για όλες και όλους τους Έλληνες

Καλή Χρονιά, με υγεία!

Κώστας Σκρέκας

Το Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Βουλευτή Τρικάλων Θανάση Λιούτα για το 2023

Φίλες και φίλοι μου,

Εύχομαι στο κατώφλι του 2023, η καινούργια χρονιά να είναι μια χρονιά που θα φέρει υγεία, χαρά και ευτυχία σε κάθε σπίτι.

Εύχομαι το 2023 να είναι μια χρονιά ειρήνης για όλο τον κόσμο. Μια χρονιά προόδου και εξέλιξης για την κοινωνία μας και για κάθε πολίτη ξεχωριστά.

 

Από καρδιάς εύχομαι – και βαθιά πιστεύω ότι είναι ειλικρινής επιθυμία όλων – η νέα χρόνια να είναι μια χρονιά που συλλογικά, όλοι μας, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Με καθαρή την καρδιά και την ψυχή μας. Με τη φρεσκάδα και τη φόρα που δίνει ο ερχομός του νέου έτους, ας μεριμνήσουμε για το καλό του άλλου. Ας βοηθήσουμε όλοι προς μια κοινωνία ενωμένη, που θα εργάζεται για το καλό όλων.

 

Εύχομαι το 2023 να μας βρει όλους μας, με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και να απαλύνει βαθιά τις δυσκολίες που κάποιες φορές έρχονται και συναντούμε στις ζωές μας. Θάρρος και Δύναμη! Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει φως σε όλους! Καλή Χρονιά!

Θανάσης Λιούτας – Βουλευτής Ν. Τρικάλων ΝΔ

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Σάκη Παπαδόπουλου

Χρειαζόμαστε φωτεινά παραδείγματα ανθρωπιάς για να γίνει το 2023 ευτυχισμένη, δημιουργική χρονιά εκπλήρωσης των προσδοκιών μας, χρονιά αγάπης, ειρήνης, αλληλεγγύης, δικαιοσύνης, αναγέννησης….

Εύχομαι υγεία σε όλους!!!

«Τις καλύτερες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη»

Μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο αν αλλάξουμε πρώτα εμείς!!!

 

Παπαδόπουλος Σάκης-Βουλευτής Τρικάλων του ΣYPIZA-ΠΣ ​

Οι ευχές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για την νέα χρονιά

 

Εύχομαι σε όλες τις Θεσσαλές και σε όλους τους Θεσσαλούς, το 2023 να είναι  μια χρονιά ειρήνης, υγείας, χαράς, ευτυχίας, προόδου, ευημερίας, δημιουργίας, συνεργασίας, συνέργειας, αποτελεσματικότητας και ταχύτητας για την επίτευξη αποτελέσματος με  αξία για τους πολλούς. Χρονιά  εθνικής ενότητας και  ομοψυχίας γιατί ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει πολλά,  όλοι μαζί όταν συνεργαζόμαστε  μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.

Με τη σκέψη  μου στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας  εύχομαι με όλη μου την καρδιά  να τα ξεπεράσουν γρήγορα και  στις   εμπερίστατες οικογένειες, η αρωγή του κράτους  να είναι  διαρκής και η κοινωνική πρόνοια πληρέστερη για  όλους όσοι  έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας είμαστε ένα με την κοινωνία, νοιαζόμαστε  και το αποδεικνύουμε καθημερινά,  στην πράξη. Σε εποχή πολυκρίσης, ανταποκριθήκαμε και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των ανθρώπων  με σεβασμό και ενσυναίσθηση. Είμαστε  μία ομάδα που οργανωνόμαστε  και εργαζόμαστε  για μια πιο συνεκτική, αλληλέγγυα  και  ανοιχτή κοινωνία  ευκαιριών, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Δημιουργούμε αξιόπιστο σύστημα για να μας εμπιστεύονται οι πολίτες. Θέλουμε να ξέρουν ότι τους στηρίζουμε και τους προστατεύουμε και όχι απλά να το πιστεύουν. Ό,τι γίνεται  με αγάπη και αλήθεια έχει αξία. Ο καλύτερος τρόπος να πεις κάτι είναι να το κάνεις. Κάνουμε τα λόγια μας πράξεις πριν επιτρέψουμε στα λόγια μας να ακολουθήσουν τις πράξεις μας  με  έργα  αγάπης και προσφοράς που μας πάνε όλους μαζί μπροστά. Έργα και δράσεις που συνδυάζουν την  ανάπτυξη και την σύμπτυξη, γιατί η  ανάπτυξη των υλικών αγαθών δεν έχει νόημα παρά μόνο αν συνοδεύεται από έναν τρόπο ζωής που συντηρεί όλα όσα μπορούν να συμπτύξουν ένα εγώ με ένα εμείς, την κατανόηση του άλλου,  την  συμπερίληψη,  την αλληλεγγύη. Και το 2023, μαζί, φτάνουμε σε αποτέλεσμα  δημιουργίας με  ανθρώπινα έργα που  στηρίζουν την οικονομία, προσφέρουν θέσεις εργασίας, δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας και βιώσιμης ανάπτυξης  και  προσφέρουν  δίκαιες  ευκαιρίες σε όλες και όλους.

Χρόνια πολλά. Ευτυχισμένο το νέο έτος.

 

 

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ

Βρισκόμαστε μπροστά στη αυγή μιας νέας χρονιάς, γεμάτοι προσδοκίες, όνειρα και ευχές, πως ο νέος χρόνος φέρνει μαζί του, ένα καλύτερο, πιο ελπιδοφόρο, αύριο.

Παρά τις δυσκολίες, όλα τα προηγούμενα χρόνια, γίναμε πιο δυνατοί. Και είμαι βέβαιος, πως μια κοινωνία που δεν δείλιασε ποτέ στα δύσκολα, μόνο μπροστά μπορεί να κοιτάζει.

Αφήνουμε πίσω μας μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις. Αλλά και μία χρονιά που καταφέραμε πολλά, που δημιουργήσαμε ένα καλύτερο μονοπάτι για το μέλλον που οραματιζόμαστε για τον τόπο μας.

Τώρα βρισκόμαστε στο κατώφλι ενός νέου έτους και ως Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, είμαστε πανέτοιμοι να οδηγήσουμε τη Θεσσαλία και τα Τρίκαλα, ακόμη πιο μπροστά, ακόμη πιο γρήγορα. Με σωστό προγραμματισμό, δημιουργούμε το αύριο που θέλουμε για τα παιδιά μας.

Εύχομαι σε όλες και σε όλους, Υγεία, Ευτυχία και Ευημερία. Να είναι το 2023 μία χρονιά Ειρήνης και Δημιουργίας, μια χρονιά όπου η Αλληλεγγύη και το φως που κρύβει ο καθένας από εμάς μέσα του, θα μας δείξει τον δρόμο.

Καλή Χρονιά

Ευτυχισμένο το 2023

 

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΝΑΤΣΙΝΑ

Η πρώτη μέρα του Χρόνου σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας πορείας με νέους στόχους, νέα όνειρα,νέες προκλήσεις, φιλοδοξίες,θετική ενέργεια, αισιοδοξία. Οι προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον αναπτερώνονται κάθε φορά που χαράζει η νέα χρονιά. Ας είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε και ας ατενίσουμε τη νέα χρονιά με θετικές σκέψεις, γιορτινή διάθεση και πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο. Εύχομαι μια χρονιά γεμάτη αγάπη, δύναμη, οικογενειακή και ατομική ευτυχία γεμάτη ελπίδα. Καλή Χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο!

Δήμητρα Νάτσινα

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας- Θεσσαλίας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης