Ροή Τοπικά

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες των Τρικαλινών φωτογράφων του REUTERS

REUTERS/Giannis Floulis

Οι φωτογραφίες των Γιάννη και Θάνου Φλούλη από τις πρόσφατες πλημμύρες κάνουν το γύρο του κόσμου.

Τα 3 τελευταία χρόνια οι Γιάννης & Θάνος Φλούλης (Floulis Photographers) καλύπτουν για λογαριασμό του μεγαλύτερου πρακτορείου ειδήσεων του κόσμου, του REUTERS όλα τα σημαντικά γεγονότα της κεντρικής Ελλάδας.

Το Σάββατο το πρωί τους ζητήθηκε να καλύψουν την καταστροφική πλημμύρα που ήταν εν εξελίξει στη Θεσσαλία, ειδικά δε στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.

Οι φωτογραφίες και τα πλάνα που κατέγραψαν οι δυο Τρικαλινοί φωτογράφοι κάνουν το γύρο του κόσμου, καθώς τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά site και εφημερίδες σε παγκόσμιο επίπεδο καλύπτουν το καταστροφικό πέρασμα του «Ιανού». Δείτε το ρεπορτάζ του GUARDIAN

Δείτε πως καλύφτηκε το θέμα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου με υλικό από τους Τρικαλινούς συνεργάτες του REUTERS.

BBC: https://www.bbc.com/news/av/world-europe-54219373

 

SKY NEWS: https://news.sky.com/story/storm-ianos-two-dead-after-medicane-lashes-greece-and-sparks-islands-emergency-12075818

 

ARAB NEWS: https://www.arabnews.com/node/1737271/floods-wind-damage-rare-medicane-storm-hits-greece

 

Το φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό τραβήχτηκε στις αγροτικές περιοχές των χωριών Μεγάλα Καλύβια, Μουζάκι και Αρτεσιανό και απεικονίζει την στιγμή που κάτοικοι του χωριού προσπαθούν να σώσουν κάποια από τα ζώα τους από βέβαιο πνιγμό σε ένα πρωτόγνωρο για αυτούς σκηνικό.

REUTERS/Giannis Floulis

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης