Αυτές τις μέρες του φθινοπώρου οι Τρικαλινοί, σε όλα τα χωριά της περιοχής, ακολουθούν πιστά τις παραδόσεις ετών, όσα πήραν και όσα έμαθαν από τους μεγαλύτερους.
Τα καζάνια παίρνουν φωτιά και αργά-αργά ακολουθείται η διαδικασία απόσταξης για να βγει το ντόπιο τσίπουρο, αυτό που συνοδεύει κάθε χαρά και κάθε λύπη, που γεμίζει τα Κυριακάτικα τραπέζια, που τρατάρεται στους επισκέπτες για καλωσόρισμα. Ωραίες στιγμές, που κρατάμε ζωντανές.
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter