Τοπικά

Οι υποψήφιοι για διευθυντές Εκπαίδευσης των Τρικάλων

Ανακοινώθηκαν χθες από το υπουργείο  Παιδείας οι τελικοί πίνακες των υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης.

 

Παράλληλα το υπουργείο Παιδείας απηύθυνε πρόσκληση για υποβολή δήλωσης προτίμησης Διεύθυνσης Εκπαίδευσης για τοποθέτηση ως Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Μετά την κύρωση των τελικών πινάκων επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το άρθρο 12 της αριθμ. Φ.353.1/20/163161/Ε3/14-12-2021 (5833 Β ́) υπουργικής απόφασης, οι εγγεγραμμένοι στους πίνακες καλούνται να υποβάλουν δήλωση με τη σειρά προτίμησης για την τοποθέτησή τους σε θέσεις Διευθυντών Εκπαίδευσης, στο πληροφοριακό σύστημα υποβολής αιτήσεων (https://teachersapp.it.minedu.gov.gr/), εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) εργασίμων ημερών από την ανάρτηση των πινάκων στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ήτοι από Τετάρτη 6-7-2022 μέχρι την Πέμπτη 7- 7- 2022 και ώρα 23:59.

Διευκρινίσεις για τους υποψηφίους:

1. Η δήλωση προτίμησης τοποθέτησης αφορά αποκλειστικά σε Διευθύνσεις των ήδη δηλωθεισών Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και με ενιαία σειρά προτεραιότητας.

2. Η δήλωση προτίμησης για τοποθέτηση είναι υποχρεωτική για όλους τους υποψήφιους που είναι εγγεγραμμένοι στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες επιλογής Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Υποψήφιοι που δεν υποβάλλουν δήλωση προτίμησης διαγράφονται από τον πίνακα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης