Τοπικά

Οι 20 μέρες μάχης του Ντίνου Μπάρδα…

Τώρα που το κακό φαίνεται να περνάει και τα πράγματα να πάνε να μπουν σε μια σειρά αξίζει μιας ιδιαίτερης αναφοράς η προσπάθεια που κατέβαλε τις 20 τελευταίες μέρες ο Ντίνος Μπάρδας.

 

Ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιβεβαίωσε αυτές τις δύσκολες μέρες και ώρες που περάσαμε όλοι γιατί τον εμπιστεύονται οι πολίτες εδώ και 30 χρόνια, σταθερά από το  1994, σε θέσεις ευθύνης. Ήταν εκεί, μέσα στα ποτάμια, μέσα στα πλημμυρισμένα σπίτια, μέσα στα κατεστραμμένα ποιμνιοστάσια, να βοηθάει κόσμο, να απεγκλωβίζει κόσμο, να διανέμει νερά, να διανέμει φαγητά, να απλώνει χέρι βοηθείας σε όλους. Πέρασε 20 μέρες και νύχτες στο πόδι, σε μόνιμη επιφυλακή, άφησε στην άκρη τον προσωπικό του προεκλογικό αγώνα, δεν ασχολήθηκε καθόλου. Και ούτε πρόκειται δηλαδή, γιατί άλλα πράγματα έχουν προτεραιότητα στη ζωή. Ο κόσμος εξάλλου… ξέρει!…

Στη φωτό παραπάνω διακρίνεται με τον προϊστάμενο Πρασίνου του Δήμου Τρικκαίων, παλαιό συμφοιτητή του, Σωτήρη Χελιδώνη τη δύσκολη νύχτα που πλημμύρισαν τα Τρίκαλα κι ενώ επιχειρούσαν στο ποτάμι.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης