Τοπικά

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη Μητσοτάκη στα Τρίκαλα-Νέα εποχή με τον Ε 65 (φώτο)

trikalavoice.gr

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 μ. η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τρίκαλα.

Ο πρωθυπουργός αφίχθη με ελικόπτερο στην πόλη, συνοδευόμενος από τον υπουργό Ενέργειας Κώστα Σκρέκα (δείτε ΕΔΩ) και έπειτα από ένα πέρασμα από τον πεζόδρομο της Ασκληπιού έφτασε στο Μουσείο Τσιτσάνη πεζή (δείτε ΕΔΩ). Εκεί ήταν ο κεντρικός ομιλητής εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή του Βόρειου Τμήματος του Ε 65, από τα Τρίκαλα μέχρι τη σύνδεσή του με την Εγνατία Οδό, στο Κηπουργιό Γρεβενών, για το οποίο μόλις προ ημερών δόθηκε η έγκριση από την DG COMP (Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στην εκδήλωση εκτός του προέδρου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Γιώργου Περιστέρη μίλησαν ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής, ο οποίος σημείωσε ότι “πριν ενάμισι χρόνο αυτό το έργο θεωρούνταν απαξιωμένο και κανείς δε θα στοιχημάτιζε για την έναρξη των εργασιών του. Κι όμως δουλέψαμε συστηματικά και βρισκόμαστε σήμερα εδώ, ενόψει της έναρξης των εργασιών”.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι περιφερειάρχες Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, Ιωαννίνων Αλέκος Καχριμάνης και Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασσαπίδης, καθώς και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ως οικοδεσπότης. Όλοι στάθηκαν στη σπουδαιότητα του έργου το οποίο με την ολοκλήρωσή του-υπολογίζεται σε 3 χρόνια-θα συνδέει την ΠΑΘΕ από το ύψος της Λαμίας με την Εγνατία Οδό, καθιστώντας τα Τρίκαλα κόμβο.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε το έργο αναπτυξιακό που οδηγεί στην άρση της απομόνωσης μειονεκτικές περιοχές της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Δυτικής Θεσσαλίας και επανέλαβε τη βούληση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε ανάλογα έργα στα επόμενα χρόνια.

 

trikalavoice.gr
trikalavoice.gr
trikalavoice.gr
trikalavoice.gr
trikalavoice.gr
trikalavoice.gr
trikalavoice.gr
trikalavoice.gr
trikalavoice.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης