Ροή Τοπικά

ΟΡΑΣΗ στα Τρίκαλα. Διορθώνει την όρασή μας με laser, εύκολα και ανώδυνα

Η Οφθαλμολογική μονάδα ημερήσιας νοσηλείας ΟΡΑΣΗ είναι μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη οφθαλμολογική μονάδα. Είναι η υλοποίηση ενός οράματος και η ανάγκη για μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του οφθαλμολογικού ασθενούς. Δημιουργήθηκε από τρεις καταξιωμένους οφθαλμιάτρους με εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τομείς της οφθαλμολογίας.

 

Σκοπός της είναι να παρέχει όλα τα σύγχρονα μέσα που είναι πλέον απαραίτητα στην άσκηση της οφθαλμιατρικής και σε όλους τους συναδέλφους οφθαλμίατρους της κεντρικής Ελλάδος.
Φιλόξενες και μοντέρνες εγκαταστάσεις οι οποίες βρίσκονται σε ένα ισόγειο και αυτοτελές κτίριο με εύκολη πρόσβαση. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην πρόσβαση και εξυπηρέτηση ατόμων ΑΜΕΑ.
– Υπερσύγχρονο τμήμα διαθλαστικής χειρουργικής.
-Το κέντρο πρωτοπορεί στη Θεσσαλία με τεχνολογία ??????????? ????? για τη διόρθωση μυωπίας, αστιγματισμού και υπερμετρωπίας.
– Η υλοποίηση της μονάδος έγινε σύμφωνα με τις νέες αυστηρότατες προδιαγραφές που ισχύουν από το τέλος του 2018, και ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος και υψηλοτάτου επιπέδου. Ως συνέπεια αυτού μπορεί να γίνει στο ΟΡΑΣΗ από ένα απλό οφθαλμολογικό ????? ??, μέχρι και οι σοβαρότερες εξειδικευμένες επεμβάσεις (αποκόλληση αμφιβληστροειδούς – υαλοειδεκτομή). Επιπλέον η οφθαλμολογική μονάδα είναι εξοπλισμένη με οφθαλμολογικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς (????? ?????) μοναδικά στην περιοχή της κεντρικής Ελλάδος, για την διόρθωση διαθλαστικών ανωμαλιών όπως Mυωπία, Yπερμετροπία, Aστιγματισμός και Kερατόκωνος.
Για ραντεβού και για οποιαδήποτε πληροφορία
⭕ καλέστε στο ????? ????? ή
⭕ επισκεφθείτε το ???.??????????????.??

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης