Τοπικά

Οργή Παπαστεργίου για τα “γκράφιτι” στην πόλη

Την οργισμένη αντίδραση του δημάρχου Τρικκαίων προκαλεί η συνεχής φθορά από συγκεκριμένους, ακόμη και μνημείων της πόλης όπως η κεντρική πεζογέφυρα.

Σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Παπαστεργίου ζητά να σταματήσουν άμεσα να ρυπαίνουν το δημόσιο χώρο, όσοι επίμονα το κάνουν και ζητά τη συνεργασία των πολιτών:

“Γιατί τόση βρωμιά γύρω μας;
Γιατί ανεχόμαστε τον κάθε ατάλαντο που νομίζει πως κάνει γκράφιτι, να γράφει ακόμη και στην Κεντρική Γέφυρα (μα στο μνημείο ρε κάφρε;), τον κάθε τρελαμένο φίλαθλο της ΑΕΚ ή του ΑΟΤ (κι γράφω αυτές συγκεκριμένα γιατί είμαι φίλαθλος και των δυο ομάδων) που μας έχει διαλύσει κάθε πινακίδα, ακόμη και αυτές που βάλαμε προχθές στο πάρκο του Αη Γιώργη, που δεν έχουν αφήσει σήμα κυκλοφορίας καθαρό, που καταστρέφουν ακόμη και τις νέες στάσεις λεωφορείων, που κολλάνε αυτοκόλλητα ακόμη και στο σήμα για την είσοδο ασθενοφόρου;
Κάνω έκκληση σε όλους μας. Αν τους πετύχετε να χαλάνε την κοινή μας περιουσία, να βρωμίζουν τη ζωή και την οπτική μας, πείτε τους μία κουβέντα, νουθετήστε τους.
Καλώ τους οργανωμένους συλλόγους των ομάδων να καταδικάσουν στην πράξη τέτοιες πρακτικές και να κανονίσουμε μέσα στον Μάιο μία οργανωμένη προσπάθεια (μαζί με τον Δήμο) να σβήσουμε όλες αυτές τις ασχήμιες.
Είμαστε μία διαφορετική ωραία, ανοιχτή, πολιτισμένη κοινωνία.
Με λίγη κοινή προσπάθεια, μπορούμε να γίνουμε ακόμη καλύτερη”.

ΑΞΙΖΕΙ: Ο Δήμος Τρικκαίων αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στον καθαρισμό όλων των χώρων, ενώ προσανατολίζεται στην προμήθεια αντι-γκράφιτι υλικού.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης