Τοπικά

“Οργώνουν” πεδινά και ορεινά της Πύλης στελεχη του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον”

Όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν ο Θοδωρής Χήρας, οι περιοδείες των στελεχών του συνδυασμού του “Πορεία στο Μέλλον” θα είναι μαζικές και ασταμάτητες , τόσο στον κάμπο , όσο και στα ορεινά του Δήμου Πύλης.

Στελέχη και υποψήφιοι κυριολεκτικά “οργώνουν” όλα τα χωριά, συμμετέχουν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, έρχονται σε επαφή με δημότες και κατοίκους, συζητούν ενδελεχώς για τα προβλήματα της καθημερινότητας τους καθώς και παραθέτουν προτάσεις για την επίλυση αυτών.
Για του λόγου το αληθές, μέσα σε λίγες ώρες στελέχη του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” παρευρέθηκαν στο ορεινό Μυρόφυλλο για την παρουσίαση βιβλίου από επιφανείς Μυροφυλλίτες. Σειρά πήρε το Παλαιομονάστηρο, το Πετροχώρι, η Πύρρα, το Βαθύρρευμα, το Γαρδίκι και τέλος η Πύλη όπου διοργανώθηκε με επιτυχία το River Party.
Στα πλαίσια των επισκέψεων, έλαβε χώρα εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των στελεχών και των παρευρισκόμενων σε πολύ θετικό κλίμα.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Θοδωρή Χήρα και του Βαλάντη Τσιούτσια , η αμφίδρομη αλληλεπίδραση μεταξύ του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” και του κοινωνικού συνόλου σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Πύλης, θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης