Τοπικά

Ορκίστηκε νέος δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων ο Γιώργος Καρατώλος

Ο Γιώργος Καρατώλος ορκίστηκε και καταλαμβάνει δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων στη θέση του Νίκου Σακκά, ο οποίος αναδείχθηκε δήμαρχος από την περασμένη Τρίτη.

 

Ο Καρατώλος ήταν ο μεγάλος άτυχος τόσο το 2014, όσο και το 2019 μιας και έμεινε 1ος επιλαχών με με την  παράταξη Παπαστεργίου. Τώρα δικαιώνεται, έστω και με έμμεσο τρόπο Ο ίδιος σε δήλωσή του αναφέρει:

“Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς σήμερα γίνομαι μέλος μιας πολύ δυνατής ομάδας και γρανάζι μιας μηχανής που έχει πάρει για τα καλά εμπρός, ειδικά τα τελευταία χρόνια και κυριολεκτικά αλλάζει τα Τρίκαλα και τα χωρία του Δήμου.
Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος καθώς η είσοδός μου στο Δημοτικό Συμβούλιο γίνεται με ένα μαγικό τρόπο ο οποίος μας αφήνει όλους ευχαριστημένους. Ο Πρώην Δήμαρχος είναι πλέον Υπουργός, ο πρώην πλέον αντιδήμαρχος ο Νίκος Σακκάς είναι Δήμαρχος και εγώ Δημοτικός σύμβουλος του δήμου Τρικκαίων.
Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες μου που στις δημοτικές εκλογές του 2019, με στήριξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντάς μου τη δυνατότητα σήμερα να έχω αυτή την ξεχωριστή χαρά και τιμή.
Ευχαριστώ επίσης τον πρώην Δήμαρχο και νυν Υπουργό Δημήτρη Παπαστεργίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε δίνοντάς μου τη δυνατότητα να γίνω μέλος του συνδυασμού Επανεκκίνηση στος δημοτικές εκλογές του 2019 αλλά και γενικότερα για την εμπιστοσύνη που με περιέβαλε, δίνοντάς μου τη θέση του Αντιπροέδρου του Μουσείου Τσιτσάνη τον τελευταίο χρόνο.
Συγχαίρω τον Νίκο Σακκά για την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου, θέση την οποία είμαι σίγουρος ότι θα υπηρετήσει με εξαιρετική επιτυχία και θα συνεχίσει το πολύ σημαντικό έργο του προκατόχου του.
Προχωράμε λοιπόν στην επόμενη ημέρα ενωμένοι με κύριο μέλημα και αγωνία μας την εξυπηρέτηση του πολίτη και την ολοκλήρωση των πολλών έργων που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή κυρίως στην πόλη των Τρικάλων και που πραγματικά όταν συντελεστεί θα ανταμείψει τους πάντες για την όποια υπομονή χρειάστηκε να κάνουν”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης