Ροή Τοπικά

ΟΦΘΑΛΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ. Το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο της πόλης (εικόνες)

Ένα νέο, σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο  οφθαλμολογικό ιατρείο ξεκίνησε τη λειτουργία του εδώ και λίγες μέρες στα Τρίκαλα. Μια νέα επιστήμονας επέστρεψε στην πόλη προκειμένου να προσφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία της.

 

 

Η χειρουργός οφθαλμίατρος Ευαγγελία Σ. Ρίζου, Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών – Πρώην υπότροφος του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ – Ειδικευθείσα στη Γερμανία, στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Pius Hospital (Oldenburg- Niedersachsen) και με εργασιακή εμπειρία σε ιδιωτικό οφθαλμολογικό ιατρείο στη Γερμανία εγκαινίασε την Κυριακή το ιατρείο της – ΟΦΘΑΛΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ – στην οδό Γαριβάλδη 1 στο κέντρο των Τρικάλων. Το νέο ιατρείο είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά οφθαλμολογικά μηχανήματα τόσο για την εξέταση των ενηλίκων όσο και των παιδιών. Σε ένα χώρο προσεγμένο και ευχάριστο η νέα οφθαλμίατρος υποδέχτηκε συγγενείς και φίλους που της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα.

Η ίδια υποσχέθηκε την παροχή της καλύτερης δυνατής οφθαλμολογικής φροντίδας με σεβασμό στους ανθρώπους που θα την εμπιστευτούν.

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά.

Επιστημονικός συνεργάτης: ΟΡΑΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης