Τοπικά

Ο άγνωστος γιος του Γιώργου Μαργαρίτη: Ακολουθεί την καριέρα του πατέρα του και είναι ένας κούκλος

Ο άγνωστος γιος του Γιώργου Μαργαρίτη ακολουθεί την καριέρα του πατέρα του και είναι ένας κούκλος.

 

 

Ο 26χρονος γιος του, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και παίζει κιθάρα, ενώ κατά καιρούς έχει εμφανιστεί σε νυχτερινά κέντρα τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης.

«Τα παιδιά των τραγουδιστών τις περισσότερες φορές έχουν καλή φωνή. Ο Κωνσταντίνος είναι και μουσικός, προσπαθεί πολύ και τα πάει καλά» είχε πει σε παλιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη ο πατέρας του Γιώργος Μαργαρίτης ο οποίος φυσικά και είναι περήφανος για την μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία του γιου του.

Κωνσταντίνος Μαργαρίτης
Κωνσταντίνος Μαργαρίτης

Η πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση πάντως έγινε τον Νοέμβριο του 2022 όταν εμφανίστηκε στο πλευρό του πατέρα του στην μουσική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παρ’ όλο που τα τελευταία χρόνια η μία συνεργασία διαδεχόταν την άλλη σε νυχτερινά κέντρα τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης ως κιθαρίστας, πολύ πρόσφατα άρχισε να λανσάρει τον εαυτό του καλλιτεχνικά και ως τραγουδιστής. Φέτος μάλιστα, συνεργάζεται με τον πατέρα του στο νυχτερινό κέντρο Γραμμές Live όπου εμφανίζεται μαζί με τη Χριστίνα Μαραγκόζη.

γιος του Γιώργου Μαργαρίτη

Σύντομες δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day» έκανε ο Γιώργος Μαργαρίτης, για τις εμφανίσεις που ξεκινά με τη Χριστίνα Μαραγκόζη και τον γιο του.

Ο τραγουδιστής, αρχικά, δήλωσε για τον γιο του: «Κανονικά, αυτή θα πρέπει να είναι και η τελευταία μας συνεργασία. Από εδώ και πέρα, ας πάρει τον δρόμο του».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ. Τα παιδιά των τραγουδιστών έχουν κάποια φωνή, αλλά από εκεί και πέρα, πρέπει να κάνουν και δικά τους πράγματα. Πρέπει να τους αφήνουν οι πατεράδες τους να προχωράνε μόνοι τους, να παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους».

Πηγή: athensmagazine.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης