Τοπικά

Ο Αντιδήμαρχος Πύλης Γιώργος Τζιορτζιώτης συνεχίζει με τον Μαράβα

Ξανά υποψήφιος  με τη Δημοτική Παράταξη «Πρώτα ο Ανθρωπος» και τον Δήμαρχο, Κώστα Μαράβα θα είναι ο Αντιδήμαρχος , Γιώργος Τζιορτζιώτης , ο οποίος  σε δήλωση του  ανέφερε:

 

 

«Αγαπητοί συνδημότες, όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση, συμπορευόμενος με τον Κώστα Μαράβα, κινήθηκα με  αρχές και αξίες .

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά, για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε ως Δημοτική Αρχή. Ιδιαίτερα για την ειλικρινή και ουσιαστική  τιμή  και αγάπη  στο πρόσωπό μου, γεγονός που μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την ευθύνη μου απέναντί σας.

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται με τον Δήμαρχο Κώστα Mαράβα να ηγείται αυτής, με εντιμότητα  ,συνέπεια λόγου ,πράξεων και έργων, όλα αυτά τα χρόνια .

Η υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος σημαίνει ότι θες να βοηθήσεις τη μικρή κοινωνία που σε περιβάλλει, τη γειτονιά στην οποία ζεις.

Να κάνεις πράγματα για να διευκολύνεις την καθημερινότητα των ανθρώπων που συναντάς στον δρόμο σου.

Προχωράμε! Άλλα 5 χρόνια με τον Κώστα στην Πύλη! Δηλώνω παρών και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και την πρόθεση μου να συνεχίσω, αν μου δώσετε την ευκαιρία, να είμαι ξανά δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο που έχει κάνει έργο στην Πύλη.

Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στο δήμο Πύλης που αγαπώ!»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης