Τοπικά

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Αντώνης Τζερεμές, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Επανεκκίνηση”

Ο Αντώνης Τζερεμές κατέρχεται εκ νέου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων με την “Επανεκκίνηση” του Νίκου Σακκά. Έχει μακρά εμπειρία στα αυτοδιοικητικά καθώς πολιτεύεται από το 2014, ενώ το 2019 ο πρώην δήμαρχος και νυν υπουργός Δημήτρης Παπαστεργίου του εμπιστεύτηκε τη νευραλγική θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΤ. Η ΔΕΥΑΤ έτρεξε ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα έργων των τελευταίων πολλών δεκαετιών, εκσυγχρόνισε το δίκτυο ύδρευσης της πόλης και των χωριών ενώ πέρασε σε νέα εποχή επιχειρώντας και μεγάλες επενδύσεις που θα πολλαπλασιάσουν τα κέρδη της στα επόμενα χρόνια. Ο Αντώνης Τζερεμές είχε καταλυτικό ρόλο σε όλον αυτόν τον σχεδιασμό.

 

 

Κατά καιρούς έχει πει ότι χρειάζεται πολλή δουλειά τα Τρίκαλα μπροστά, να συνεχιστεί το σπουδαίο έργο του Δημήτρη Παπαστεργίου ο οποίος έφερε την πόλη μας στο προσκήνιο και την κατέστησε πρωταγωνίστρια των εξελίξεων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στέκεται στο πλευρό του Νίκου Σακκά και επιμένει  με βήματα αποφασιστικά θα σχεδιάσουμε τον Δήμο του μέλλοντός μας.

Ο Αντώνης ΤζερεμέςΕπαγγελματίας υγείας με μεταπτυχιακό την Αποκατάσταση,  “MSc in Rehabilitation” από το Oxford Brookes University (OBU), είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία, αφενός από τη δουλειά του, αφετέρου δε από την συμβολή του σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες των Τρικαλινών ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Είναι παντρεμένος με την Δώρα Κόρδα και πατέρας τριών παιδιών.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης