Τοπικά

Ο Αρναούτογλου για τον επερχόμενο χιονιά. Πότε θα αρχίσει στα Τρίκαλα (video)

Χιόνια και πολικές θερμοκρασίες αναμένονται το Σαββατοκύριακο σύμφωνα και με τον Σάκη Αρναούτογλου.
Ο έμπειρος μετεωρολόγος έχει επισημάνει εδώ και καιρό πως πλησιάζει κακοκαιρία με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες, δίνοντας λεπτομέρειες για το πότε θα γίνει αυτό.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως τα εν λόγω καιρικά φαινόμενα θα «χτυπήσουν» τη χώρα μας το Σαββατοκύριακο (13-14/2), όπου θα έχουμε εντυπωσιακότατη πτώση της θερμοκρασίας, η οποία συνδυαζόμενη με τον ερχομό ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού από την Ιταλία, ενδέχεται να προκαλέσει πυκνές χιονοπτώσεις.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr και σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΜΥ η χιονόπτωση στην περιοχή μας αναμένεται να ξεκινήσει από το πρωί του Σαββάτου και όσο περνάνε οι ώρες να εντείνεται μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η χιονόστρωση που προβλέπεται για την περιοχή μας φτάνει και ξεπερνάει τους 30 πόντους μέσα στην πόλη. Ο μηχανισμός της Π.Ε. Τρικάλων είναι σε απόλυτη ετοιμότητα, ενώ χθες το μεσημέρι έγινε έκτακτη σύσκεψη και στο Δημαρχείο Τρικάλων για καλύτερο συντονισμό των ενεργειών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης