Τοπικά

Ο Βασίλης Τσιούτσιας υποψήφιος με τον Σακκά στο Δήμο Τρικκαίων

Ένας νέος άνθρωπος και επιστήμονας κάνει το πρώτο του βήμα στην ενασχόληση με τα κοινά. Ο φαρμακοποιός Βασίλης Τσιούτσιας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του δημάρχου και επικεφαλής της “Επανεκκίνησης” Νίκου Σακκά και εισέρχεται στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με νέες ιδέες και προτάσεις για μια καλύτερη, πιο λειτουργική πόλη.

 

“Η πόλη μας έχει κάνει άλματα μπροστά τα τελευταία χρόνια” λέει ο νεαρός φαρμακοποιός “και στη μετάβαση σε μια νέα πραγματικότητα, με νέο δήμαρχο, νέα οράματα, νέους στόχους, οφείλουμε να είμαστε όλοι παρόντες, να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε τα Τρίκαλα να παραμείνουν στο προσκήνιο και να πρωταγωνιστήσουν μέσα από νέα και καινοτόμα προγράμματα και τα επόμενα χρόνια”.

Ο Βασίλης Τσιούτσιας είναι γνωστός στην πόλη όχι μόνο για την επιστημοσύνη του, αλλά και για την κοινωνική του προσφορά και δράση. Πρότυπο επαγγελματία το φαρμακείο του διακρίνεται για την παροχή συμβουλών ομοιοπαθητικής, η οποία δυναμικά αναπτύσσεται στη χώρα μας. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Προηγμένης αυτό- φροντίδας Υγείας, Μέλος του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου και της Πανελλήνιας Ένωσης Ομοιοπαθητικών Φαρμακοποιών.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης