Τοπικά

Ο Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation, Αρ. Βασιλειάδης μιλάει στο trikalavoice.gr

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 στα Τρίκαλα θα διεξαχθεί το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr με γενικό τίτλο  «Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή» (δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα).

Στο trikalavoice.gr μιλάει σήμερα ο γενικός διευθυντής του Insurance Innovation, κ. Αριστείδης Βασιλειάδης.

Αναλυτικά:

 

Κ. Βασιλειάδη, δώστε μας καταρχήν μερικές πληροφορίες για τα συνέδρια που διοργανώνετε καθώς και για τους στόχους αυτών. Πού απευθύνονται και με τι ασχολούνται;

Τα ασφαλιστικά συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation διοργανώνονται εδώ και 9 χρόνια σταθερά σε δεκάδες πόλεις της χώρας. Απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου καθώς και σε επιχειρηματίες που θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της ασφάλισης αλλά και για νέα καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα.

Το insuranceforum.gr αποτελεί τη μοναδική κλαδική δημοσιογραφική ιστοσελίδα η οποία ενημερώνει 100% για θέματα που αφορούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Με αυτή τη λογική καθιερώθηκαν και τα συνέδριά μας προκειμένου να βρισκόμαστε όσο το δυνατόν συχνότερα κοντά στους διαμεσολαβητές και να αφουγκραζόμαστε τους προβληματισμούς τους, τις ανάγκες τους αλλά και τις ανησυχίες τους όσον αφορά τον κλάδο. Παράλληλα, μέσα από τα συνέδριά μας οι επαγγελματίες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες από ανθρώπους της αγοράς και να γνωρίσουν πρώτοι τις αλλαγές αλλά και τις προοπτικές του κλάδου.

 

Μιλήστε μας λίγο για τη διάρθρωση του προγράμματος του νέου σας συνεδρίου που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα την Πέμπτη που μας έρχεται. Ποια είναι η γενικότερη θεματολογία; Τι ενδιαφέρον θα δούμε;

Καταρχάς, θέλω να σας πω πως είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρεθούμε σε λίγες μέρες στην πόλη σας για το νέο μας συνέδριο. Είναι κάτι που σχεδιάζαμε πολύ καιρό τώρα καθώς τα Τρίκαλα εδώ και πάρα πολλά χρόνια χρησιμοποιούν την τεχνολογία για τη βελτίωση της ζωής των δημοτών. Και με την τεχνολογία στον κλάδο της ασφάλισης θα ασχοληθούμε και στο νέο μας συνέδριο. Μέσα από ένα συνέδριο πλήρως ανανεωμένο και με ιδιαίτερα καταξιωμένους εισηγητές θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τις τάσεις της αγοράς, να μεταφέρουμε τον παλμό της διαμεσολάβησης, αλλά και να κατανοήσουμε όλες τις αλλαγές που επέρχονται με την ανάπτυξη της τεχνολογίας που πια καλπάζει.

Μέσα από τις δύο θεματικές ενότητες του συνεδρίου μας ο στόχος είναι ένας. Η ενημέρωση όλων των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου του Ν. Τρικάλων για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική βιομηχανία.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν μεταξύ άλλων οι παρευρισκόμενοι στο συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα όπως:

  • Internet of Things ή Insurance of Thigs; Έξυπνες συσκευές για έξυπνη ασφάλιση.
  • Πώς επηρεάζεται η ασφάλιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τις νέες τεχνολογίες.
  • Πώς μπορούν τα νέα καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης αγροτικής παραγωγής να βοηθήσουν στην προστασία της παραγωγής.
  • Πώς οι σύγχρονοι διαδικτυακοί κίνδυνοι είναι ευκαιρία για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.
  • Ποιες είναι οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο νέο ασφαλιστικό περιβάλλον.

 

Δώστε μας κάποιες πρακτικές πληροφορίες για το συνέδριο, αν είναι δωρεάν η συμμετοχή, πώς μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει κλπ.

Το 31ο Ασφαλιστικό συνέδριο του insuranceforum.gr θα διεξαχθεί την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 στο Ananti City Resort από τις 17.00 έως τις 20.00.

Η είσοδος για όλους (επαγγελματίες και μη) είναι εντελώς δωρεάν και η εγγραφή γίνεται την ίδια στιγμή.

Όλες τις πληροφορίες του συνεδρίου (ομιλητές, πρόγραμμα, πρόσκληση κλπ) μπορεί κάποιος να τις δει από το www.insuranceconference.gr

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Επιμελητήριο Τρικάλων για την υποστήριξη καθώς και την Ενωση Επαγγελματιών Διαμεσολαβούντων Τρικάλων και συγκεκριμένα τον κ. Απόστολο Κόκκοβα, υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ένωσης για την πολύτιμη βοήθεια και την επικοινωνιακή υποστήριξη της εκδήλωσης.

 

Κ. Βασιλειάδη, σας ευχαριστούμε πολύ.

Εγώ σας ευχαριστώ για τη συνέντευξη και περισσότερο για την πολύτιμη επικοινωνιακή υποστήριξη του trikalavoice.gr

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης