Τοπικά

Ο Γιάννης Γεωργομάνος και ο Κώστας Μαράβας συνεχίζουν μαζί

Το συμπόσιο που έλαβε χώρα την Πέμπτη 25 Μαΐου σε γνωστή ταβέρνα των Καλογήρων,  έστειλε δυνατό πολιτικό μήνυμα.

 

Παρουσία πολλών φίλων  ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλογήρων Ιωάννης Γεωργομάνος και ο Κώστας Μαράβας συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί την επιτυχημένη συνεργασία τους, μέσα από το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, στις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου.

Αυτό προέκυψε από τη σταθερή , γόνιμη και ειλικρινή σχέση των δύο παραγόντων που οικοδομήθηκε  καθ΄ όλη τη διάρκεια της παρούσας αυτοδιοικητικής θητείας και του άτυπου απολογισμού που έγινε παρουσία των κατοίκων των Καλογήρων.

Ο Γεωργομάνος Ιωάννης σημειώνει σχετικά… «η συνεργασία της κοινότητας με το δήμο είναι υποδειγματική παρά τις ειδικές συνθήκες που βιώσαμε λόγω της πανδημίας. Δρομολογήθηκαν κάποια έργα που ήταν καθολικό αίτημα των συγχωριανών μου. Πιστεύω ακράδαντα πως το μέλλον ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές, αφού ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας γνωρίζει, θέλει και μπορεί να δώσει τις ενδεδειγμένες λύσεις».

Ο Κώστας Μαράβας τονίζει… «ο Γεωργομάνος Ιωάννης εισπράττει από τους συγχωριανούς του την εκτίμηση και το σεβασμό τους. Όλα αυτά τα πέτυχε σαν ακούραστος εργάτης που είναι για τον τόπο του. Ασυμβίβαστος, πρωτοπόρος και με τεκμηριωμένες απαιτήσεις. Η συνεργασία μας που  χαρακτηρίζεται από αλληλοσεβασμό, κατανόηση και σύνθεση απόψεων, θα συνεχιστεί. Του εύχομαι καλή δύναμη».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης