Τοπικά

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ υποψήφιος με την “Επανεκκίνηση” του Σακκά

Ένα από τα πιο έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, ο γενικός γραμματέας της πάλαι ποτέ Νομαρχίας Τρικάλων, Γιάννης Παπαμιχαήλ κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Επανεκκίνηση” του Νίκου Σακκά.

 

 

Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά, πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ασκεί το επάγγελμα του Οικονομικού Συμβούλου και είναι οικονομικός υπεύθυνος σε πολλές επιχειρήσεις του νομού και της Θεσσαλίας, συντάσσοντας και καταθέτοντας οικονομικές μελέτες σε πολλά επενδυτικά προγράμματα ιδιωτικών επιχειρήσεων. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ενώ εκτός από Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων από το 2003 ως το 2010 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΚ ,της ΑΝΕΝΤ και του Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλίας. Επί δύο θητείες υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Μετεώρων. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Παπία, φιλόλογο, και πατέρας δυο παιδιών, του Γιώργου και του Στέφανου, που δραστηριοποιούνται στον ιδιωτικό τομέα.

Όπως χαρακτηριστικά έχει πει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έχουν μπει οι βάσεις για έναν σύγχρονο Δήμο και σήμερα μοιάζει ανάγκη να ολοκληρωθούν τα μικρά και μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και να παραδοθούν μέσα στους επόμενους μήνες έτσι ώστε να χαραχτεί η νέα αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης