Ροή Τοπικά

Ο Γιώργος Παναγιώτου, υποψήφιος με τον Παπαστεργίου

Από τις ισχυρές προσθήκες στην παράταξη της «Επανεκκίνησης», αυτή του γνωστού Τρικαλινού δικηγόρου.

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Παναγιώτου, είναι από αυτές με ιδιαίτερη αναφορά στην κοινωνία, που προσδίδει επιπλέον κύρος και σοβαρότητα στην όλη προσπάθεια για να «πάνε τα Τρίκαλα μπροστά» (όπως είναι το σύνθημα Παπαστεργίου).

Εκ των πλέον έγκριτων νομικών της πόλης (έχει διατελέσει και μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων), έμπειρος στα αυτοδιοικητικά, καθώς διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης και του παλαιού Δήμου Πινδαίων, με σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν τη λειτουργία των Δήμων, και προτάσεις για ανάπτυξη συνεργειών που θα μπορούσαν να δώσουν επιπλέον ώθηση στην περιοχή μας.

Με ιδιαίτερη αγάπη και έντονη παρουσία στο χώρο του αθλητισμού, υπήρξε εκ των πρωτεργατών της ιστορικής «διάσωσης» του Α.Ο. Τρίκαλα, μέσα από τη συγχώνευσή του με τον Α.Ο. Φλαμουλίου που αγωνιζόταν τότε στη Γ΄ Εθνική.

Η κάθοδός του ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Δήμου Τρικκαίων έρχεται ως φυσική εξέλιξη της έως τώρα πορείας του, προτάσσοντας το σύνθημα «όλοι μαζί… για την πόλη μας»!… Αποδεδειγμένα, ο Παναγιώτου μπορεί…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης